![]() |
Kılıçdaroğlu - Adâlet Yürüyüşü
Alıntı:
|
Bu adamın Tayyip'in hizmetkârı olduğunu düşünüyorum..Çünkü her hareketi Tayyip'e yarıyor..Şimdi de kendi vekili için yürüme kararı almış..Tamam da millet sana yürü diye değil,faşizme son ver diye oy verdi..Adaleti tesis et,iktidarı yerinden et diye oy verdi ve sen sürekli seçim kaybettin..Çünkü beceremedin bunu..Bu beceriksizliğin faturasını bu millet ödüyor..Senin vekilin de ödeyecek..
Örnek veriyorum..Son 15 senedir KORKUNÇ bir KADIN CİNAYETLERİ gerçeği var.. Bu konuda tek bir ADIM attılar mı? Diyelim ki attılar ve iktidar bu hareketi bertaraf etti..Tamam da madem adımların boşa gidiyor,ne diye bankamatikten her ay o vekil maaşlarını alıyorsunuz? Ne yaptınız lan son 15 senede? Muhalefet olarak bu milletin hangi derdini,iktidara anlatabildiniz ve iktidardakileri ikna ettiniz? Hiçbir şey yap(a)madılar.. Bir taraf Türkiye'nin ırzına geçerken,diğer tarafta yürüyen merdivene tersten bindi veya bugün olduğu gibi şehirlerarası yürüme kararı aldı.. |
Daha çok sevdim seni Kılıçtaroğlu, sana ve mensubu olduğun partine de , hem yürümen hemde bizi temsil ettiğini için OY VERDİM . Bir daha oy vereceğim.
Oy vermeyi ateizm siperinin arkasına geçip zul sayanlardan olmadım . Memlekette her kötü işleyişin sebebi olanlara göz kırpmak içinde , seni gereksiz eleştirmem. Kavga ve hırgürle kötü işleyişin durdurulabileceğine inananlardan değilim . Kim kimi ikna edebilmiş ki , Kılıçtaroğlu kötü düzeni kendine menfaat aracı olarak kullananları ikna etsin. Hükümetleri ikna etmek diye bir siyasi işleyiş yoktur. Hüküm edenleri yaptıklarından vazgeçirmek için halkın ikna edilmesi vardır. Halkı ikna etmekte kolay bir iş değildir. Hele birde din ile , sahte vatanseverlik ile kuşatılmış bir halk varsa karşınızda durum daha da zor olur. Geçmiş olan referandumda yerinden kımıldamayan tipler , eleştirmekten dahi korktukları yöneticilerin değirmenine su taşıdıklarını hiç unutmasınlar. Referandum da yada seçimlerde " ateistlerin oy kullanması olamaz" diye haykıranların bu konularda seçim başarısızlıklarına işaret etmeleri gerçekten incelenmesi gereken psikolojik bir haldir. Yürü be KILIÇTAROĞLU , Sevgiler saygılar benden sana. |
Vayyy..Postalabd,benim psikolojime filan değinmişsiniz:)
Bir taraf soyana,bir tarafta yürüyene oy veriyor..Akp seçmeninden zerre farkınız yok.. Yürüyünce ne olacak? Hangi sorunlar masaya konacak? Saçmalamayın.. Mecliste 15 senedir,iktidarın oy kaybetmesine izin vermeyen muhalefet;şimdi yürüyerek sorunlarımızı mı çözecek? Mesela? Etin fiyatı mı düşecek? Ne olacak lan? Vekili hapse girmiş..Ağlıyor işte..Kendi sürüsü için ağlıyor..Halk için yürümüyor,kendi sürüsü için yürüyor.. Halk için yürünmez,mücadele edilir..15 senedir mücadele etmeyenler,en son yürümeye başvurdu..Yürüme bitince,bu sefer yüzmeye başlarlar..Nasılsa maaşlar yatıyor..! |
Boşver ahlaksız bu mevzuları , nasıl olsa rey ile tercih sana aykırı. Neden bu düzeni eleştiriyorsun ki ? Rey kullanmadan hükümet olamayan merkezleri eleştirmek yakışır size.
Fikrin değişti ise bir şey diyemem. ( rey kullanma konusun da ) |
Oy kullanmam..O konuyu kapattım..
Düzeni eleştirdiğim filan yok..Düzen yok ortada bir kere..Ben kanalizasyonu tarif ediyorum..Nasıl bir pisliğin içinde bulunduğumuzu söylüyorum..Oy kullanmıyorum olmam,bu konuda sessiz kalmak zorunda olduğum anlamına gelmez.. Bu ülkenin iktidarına da muhalefetine de s.kayım..Bu kadar netim.. |
Konu hakkinda fikrim.
1-Adalet istiyorsan önceden düsüneceksin sonra düsünmenin bi faydasi yok,2-Demirelin bi lafi vardi,yollar yürümekle asinmaz,3-Haklar yalvararak alinmaz güc olusturur carpisir alirsin bunlari yapmiyorsan demekki hak alma diye bir sorunun yok,4-Bu cagda milyonlarca insanin kaderini birkac kisiye birakmasini ve bunu seyretmesini hic anliyamiyorum iletisim caginda bu insanlar örgütlenip kendi kendini yönetemiyorsa her türlü kötülük hakdir,5-Dünya kainatin timarhanesidir dolayisiyla birkac akilli bu kadar delinin kahrini cekeceyine deli olup hayatin tadini cikarsinlar :) 8Hayatda en üzüldüyüm sey akillilarin delilerin kahrini cekmek zorunda olmalari :) ) 6-Siyasetde bi ticaret ayni din gibi din tüccarinin refah ve huzura katkisi neyse siyasetcininde o olur,hic oy kullanmadim bu yönümle gurur duyuyorum. |
"FETÖ'cü" yaftasıyla işlerinden atılan yüzbinlerce memur, "FETÖ'cü" diye hapse atılan yüzbinlerce insan neredeyse bir yıldır çile çekerken koltuğundan milim kıpırdamayanların, bir Milletvekilinin uğradığı haksızlık karşısında bu kadar feverân etmesini samimi bulmuyor, siyâsi bir manevra olarak değerlendiriyorum. CHP'nin başındaki şahsın öncelikli görevi partisi ve laik zihniyetteki insanlarla iktidâra yürümektir. Istanbul'a yürüyünce eline ne geçecek ?
Süleyman DEMİREL, "yollar yürümekle aşınmaz" demişti. Yürü be koçum, kim tutar seni... |
CHP ne kadar ağır eleştirilse haktır. Benzer ölümcül hatayı HDP de Gezi zamanında yapmıştı.
Ne var ki, gün o gün değil. Adalet yürüyüşüne şahsen elimden gelen desteği vereceğim. |
CHP bu yürüyüş ve eylemleri Referandumdan sonra yapacaktı Nedense karar veremediler bu kararsızlıkları CHP içinde sarsıntıya neden oldu .Ama geç değil
İzmir İl Örgütüde 17 haziranda yürüyüş başlatıyor Genel Başkanla Gebze de birleşecekler. Trakyadan da bekliyorum. Bu tepki olmalıydı çok geç kalınmadı. Hepimiz bu eylemde CHP nin yanındayız. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:00 . |