Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Meral hakkında ne düşünüyorsunuz? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=40312)

Karaiskakis 26-10-2017 16:44

Meral hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dün Meral Akşener'in partisinin kuruluşu vardı. Partinin ismi İYİ, parti amblemi de güneş oldu.

Sizin bu hareketin geleceği, niteliği ve akıbeti hakkındaki fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?

Nero 26-10-2017 16:46

Eski posttan dost olmaz.

rosemy 26-10-2017 17:19

Alıntı:

İyi partinin alabileceği oy oranı yüzde 4'ü geçmez.Meral Akşener'in cumhurbaşkanı seçilme şansı yok.
Çok kesin ifadeler..Kim kazanır onuda yazın bari..

Natan 26-10-2017 17:57

M. Aksener, mafyatik bir isim. Gecmisi de ogle. Adi hep o sekilde anildi. Yani bir cesit Tansu Ciller misali. Eskiden Tayyiple de, cemaatle de arasi iyiydi. Kol kola gezerdi. Simdi dusman goruntusu veriyor. Asiret liderlerini, eski siyasileri toplamis, parti kurmus.

Kursa ne olur, degisen birsey olmayacak.

Bu kadin "iyi" bir kadin degil.

Turkiye'de de iyi bir parti olmaz, olamaz. Anca somuru olur..

kartopu 27-10-2017 13:28

Ben Meral Akşenerin in partisinin % 10-12 civarında oy almasını istiyorum MHP ninde % 7-8
Bence Akşener ve partisi tahmin ettiği oyu alır.
Ama bir terettütüm var. Erdoğan ın seçim yapacağını sanmıyorum yapsa da hile yapılmayacağından emin değilim.

Benim tahminin Erdoğan ve anlayışı normal yollarla iktidarı bırakmaz.
Erdoğan davadan söz ediyor ama akla yakın bir davasının ne olduğu da anlaşılmış değil. Osmanlıcı mı Türkçümü veya hilafet mi istiyor tam anlaşılmış değil.

Benim anladığım Erdoğan ın davası sürekli iktidarda kalmak.

Nero 27-10-2017 14:02

Alıntı:

kartopu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 613383)
Ben Meral Akşenerin in partisinin % 10-12 civarında oy almasını istiyorum MHP ninde % 7-8
Bence Akşener ve partisi tahmin ettiği oyu alır.
Ama bir terettütüm var. Erdoğan ın seçim yapacağını sanmıyorum yapsa da hile yapılmayacağından emin değilim.

Benim tahminin Erdoğan ve anlayışı normal yollarla iktidarı bırakmaz.
Erdoğan davadan söz ediyor ama akla yakın bir davasının ne olduğu da anlaşılmış değil. Osmanlıcı mı Türkçü veya hilafet mi istiyor tam anlaşılmış değil.

Benim anladığım Erdoğan ın davası sürekli iktidarda kalmak.

Kartopu, mesajındaki yazım hatalarını kırmızıyla gösteriyorum. Noktalama işaretleri hatalarına değinmedim. Bir de anlatım hataları var ki onlara hiç değinmedim artık.

Bir de fikir hataların var. Bir komünistte, bir sosyalistte olmaması gereken türden hatalar. Onlar da çok can sıkıcı. Mesela bir sosyalistin, Meral Akşener'in partisinin %10-12 oy almasını istemesi...

Moral bozucu... Moralimiz bozulmasın diye işi espriye vuruyoruz. Ne yapalım!..

bilgivehis 27-10-2017 21:39

Diktatörlüklerde başka parti olur, ancak rakip parti olmaz...

Şüpheci Dinsiz 27-10-2017 23:23

Sevgili Natan'ın da belirttiği gibi;

Tansu Çiller döneminde Ağar'dan sonra içişleri bakanlığı yapmış, Susurluk'un üstünü örtmüş kişidir.
Vatanseverlik adı altında bir çok faili meçhulden sorumlu olan, bunu itiraf etmiş, geçmişi kanlı ve karanlık bir kişidir.
Kendisini vatansever olarak adlandıran bir mafya babasını adaletten kaçıran kişidir.

Tansu Çiller dönemi, Türkiye tarihinde faili meçhullerin en fazla olduğu, en kanlı, en karanlık dönemdir.

sol.org.tr - Meral Akşener'i nasıl bilirsiniz.

birgun.net - Akşener'in faili meçhul itirafı

Forumun yaşlı üyelerinin çene çalıp, genç üyesi olan sevgili Natan'dan başka kimsenin buna değinmeyişine şaşırdım açıkçası.

bilgivehis 27-10-2017 23:57

Alıntı:

Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 613414)

Forumun yaşlı üyelerinin çene çalıp, genç üyesi olan sevgili Natan'dan başka kimsenin buna değinmeyişine şaşırdım açıkçası.

Aslında bunlar çok iyi bildiğimiz konular, belki ondan bahsetme gereği duymamış olabiliriz.
Ama dediğin gibi herkes tarafından bilinse de bahsetmek gerekir:)

Şüpheci Dinsiz 28-10-2017 00:18

Sevgili Nero,
Alıntı:

Nero´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 613386)
Kartopu, mesajındaki yazım hatalarını kırmızıyla gösteriyorum. Noktalama işaretleri hatalarına değinmedim. Bir de anlatım hataları var ki onlara hiç değinmedim artık.

Rica ediyorum, üyelere müdahaleci olmayın, değinmeyin artık.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:01 .