26-10-2017, 16:44
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Meral hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dün Meral Akşener'in partisinin kuruluşu vardı. Partinin ismi İYİ, parti amblemi de güneş oldu.
Sizin bu hareketin geleceği, niteliği ve akıbeti hakkındaki fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?
|

26-10-2017, 16:46
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Eski posttan dost olmaz.
|

26-10-2017, 17:19
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
|
İyi partinin alabileceği oy oranı yüzde 4'ü geçmez.Meral Akşener'in cumhurbaşkanı seçilme şansı yok.
|
Çok kesin ifadeler..Kim kazanır onuda yazın bari..
|

26-10-2017, 17:57
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
M. Aksener, mafyatik bir isim. Gecmisi de ogle. Adi hep o sekilde anildi. Yani bir cesit Tansu Ciller misali. Eskiden Tayyiple de, cemaatle de arasi iyiydi. Kol kola gezerdi. Simdi dusman goruntusu veriyor. Asiret liderlerini, eski siyasileri toplamis, parti kurmus.
Kursa ne olur, degisen birsey olmayacak.
Bu kadin "iyi" bir kadin degil.
Turkiye'de de iyi bir parti olmaz, olamaz. Anca somuru olur..
|

27-10-2017, 13:28
|
|
Üye
|
|
|
|
Ben Meral Akşenerin in partisinin % 10-12 civarında oy almasını istiyorum MHP ninde % 7-8
Bence Akşener ve partisi tahmin ettiği oyu alır.
Ama bir terettütüm var. Erdoğan ın seçim yapacağını sanmıyorum yapsa da hile yapılmayacağından emin değilim.
Benim tahminin Erdoğan ve anlayışı normal yollarla iktidarı bırakmaz.
Erdoğan davadan söz ediyor ama akla yakın bir davasının ne olduğu da anlaşılmış değil. Osmanlıcı mı Türkçümü veya hilafet mi istiyor tam anlaşılmış değil.
Benim anladığım Erdoğan ın davası sürekli iktidarda kalmak.
|

27-10-2017, 14:02
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
kartopu´isimli üyeden Alıntı
Ben Meral Akşenerin in partisinin % 10-12 civarında oy almasını istiyorum MHP ninde % 7-8
Bence Akşener ve partisi tahmin ettiği oyu alır.
Ama bir terettütüm var. Erdoğan ın seçim yapacağını sanmıyorum yapsa da hile yapılmayacağından emin değilim.
Benim tahminin Erdoğan ve anlayışı normal yollarla iktidarı bırakmaz.
Erdoğan davadan söz ediyor ama akla yakın bir davasının ne olduğu da anlaşılmış değil. Osmanlıcı mı Türkçümü veya hilafet mi istiyor tam anlaşılmış değil.
Benim anladığım Erdoğan ın davası sürekli iktidarda kalmak.
|
Kartopu, mesajındaki yazım hatalarını kırmızıyla gösteriyorum. Noktalama işaretleri hatalarına değinmedim. Bir de anlatım hataları var ki onlara hiç değinmedim artık.
Bir de fikir hataların var. Bir komünistte, bir sosyalistte olmaması gereken türden hatalar. Onlar da çok can sıkıcı. Mesela bir sosyalistin, Meral Akşener'in partisinin %10-12 oy almasını istemesi...
Moral bozucu... Moralimiz bozulmasın diye işi espriye vuruyoruz. Ne yapalım!..
|

27-10-2017, 21:39
|
|
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Diktatörlüklerde başka parti olur, ancak rakip parti olmaz...
|

27-10-2017, 23:23
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili Natan'ın da belirttiği gibi;
Tansu Çiller döneminde Ağar'dan sonra içişleri bakanlığı yapmış, Susurluk'un üstünü örtmüş kişidir.
Vatanseverlik adı altında bir çok faili meçhulden sorumlu olan, bunu itiraf etmiş, geçmişi kanlı ve karanlık bir kişidir.
Kendisini vatansever olarak adlandıran bir mafya babasını adaletten kaçıran kişidir.
Tansu Çiller dönemi, Türkiye tarihinde faili meçhullerin en fazla olduğu, en kanlı, en karanlık dönemdir.
sol.org.tr - Meral Akşener'i nasıl bilirsiniz.
birgun.net - Akşener'in faili meçhul itirafı
Forumun yaşlı üyelerinin çene çalıp, genç üyesi olan sevgili Natan'dan başka kimsenin buna değinmeyişine şaşırdım açıkçası.
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|

27-10-2017, 23:57
|
|
Üye
|
|
|
|
Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
Forumun yaşlı üyelerinin çene çalıp, genç üyesi olan sevgili Natan'dan başka kimsenin buna değinmeyişine şaşırdım açıkçası.
|
Aslında bunlar çok iyi bildiğimiz konular, belki ondan bahsetme gereği duymamış olabiliriz.
Ama dediğin gibi herkes tarafından bilinse de bahsetmek gerekir
|

28-10-2017, 00:18
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili Nero,
Nero´isimli üyeden Alıntı
Kartopu, mesajındaki yazım hatalarını kırmızıyla gösteriyorum. Noktalama işaretleri hatalarına değinmedim. Bir de anlatım hataları var ki onlara hiç değinmedim artık.
|
Rica ediyorum, üyelere müdahaleci olmayın, değinmeyin artık.
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|