![]() |
Örümcek Adam Hidayete mi Erdi?
|
Bilmiyorum şaka mı yoksa gerçek bir haber mi ? Eğer gerçekse haberin beni "yerlere yatıran" bölümü marwel yetkililerinin açıklaması :D
Mealen diyorlar ki : kardeşim isim hakkı için Diyanet bize cukka ile para verdi n'apalım siz protesto ediyorsanız. Hem bi sürü parelel evren var Spiderman o evrenlerden birinde hidayete ermiş olabilir. En iyisini Allah bilir. :o |
Paralel evrenlerde pekçok farklı Örümcek Adam vardı sahiden, korkağı, zengini, kimliği bilinen, 6 kollusu vs. bunlar varsa Müslüman Örümcek Adam da olabilir.:D
Bence haber çakma, kafadaki örümcek ağı şeklindeki takkeyi de düşünürsek... |
En çok şu cümlelerde koptum :
- Ülkemizde de İslamcı kesimden bir grup , Örümcek-Adam'ın giydiği kostüm nedeniyle alnının yere temas etmediği için kıldığı namazın kabul olmayacağını savunurken ... :) |
Zannedersem haber asparagas. Diyanet sitesinde çocuk yayınları bölümünde böyle bir haber ve yayın görülmüyor. Onun için de başlık cafe de asılmış zaten.
saygılarımla |
Ben bu haberi çok önceden görmüştüm. Belki Diyanet yayından kaldırmıştır. Ama asparagas olma ihtimali yüksek :)
|
mary jane de bence kara çarşaf giymeli hatta spider man herşeyini alıp mekkeye taşınmalı.. şaka olsun bu haber yaw şirinlerden sonra buda hiç çekilmez artık...
|
Adamlar calisiyor,biz uyuyoruz,uyumayada devam ediyoruz,,Benim Annem okuma yazma bilmiyor,,,bugün o kadar pismanimki ona okuma yazma öretmediyime,,,oysa ona okuma yazma öretmek belki 1 ayimi alirdi,,,bugün o 65 yasinda ben 44 yasindayim,,,cok sey kaybetdim.
|
Dakik Gazetesinden bir köşe yazarı kim acaba:confused::D
|
"Bu olay paralel evrenlerin yalnızca bir tanesinde geçiyor"la başlayan laf sağlam lafmış yav tam matrix felsefesi herhalde bu asparagası Nyo uydurmuş :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:13 . |