Bilmiyorum şaka mı yoksa gerçek bir haber mi ? Eğer gerçekse haberin beni "yerlere yatıran" bölümü marwel yetkililerinin açıklaması
Mealen diyorlar ki : kardeşim isim hakkı için Diyanet bize cukka ile para verdi n'apalım siz protesto ediyorsanız. Hem bi sürü parelel evren var Spiderman o evrenlerden birinde hidayete ermiş olabilir. En iyisini Allah bilir.
Paralel evrenlerde pekçok farklı Örümcek Adam vardı sahiden, korkağı, zengini, kimliği bilinen, 6 kollusu vs. bunlar varsa Müslüman Örümcek Adam da olabilir.
Bence haber çakma, kafadaki örümcek ağı şeklindeki takkeyi de düşünürsek...
- Ülkemizde de İslamcı kesimden bir grup , Örümcek-Adam'ın giydiği kostüm nedeniyle alnının yere temas etmediği için kıldığı namazın kabul olmayacağını savunurken ...
Zannedersem haber asparagas. Diyanet sitesinde çocuk yayınları bölümünde böyle bir haber ve yayın görülmüyor. Onun için de başlık cafe de asılmış zaten.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
mary jane de bence kara çarşaf giymeli hatta spider man herşeyini alıp mekkeye taşınmalı.. şaka olsun bu haber yaw şirinlerden sonra buda hiç çekilmez artık...
Adamlar calisiyor,biz uyuyoruz,uyumayada devam ediyoruz,,Benim Annem okuma yazma bilmiyor,,,bugün o kadar pismanimki ona okuma yazma öretmediyime,,,oysa ona okuma yazma öretmek belki 1 ayimi alirdi,,,bugün o 65 yasinda ben 44 yasindayim,,,cok sey kaybetdim.
Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
"Bu olay paralel evrenlerin yalnızca bir tanesinde geçiyor"la başlayan laf sağlam lafmış yav tam matrix felsefesi herhalde bu asparagası Nyo uydurmuş
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)