![]() |
Muhsin başkanın ardından...
Her ölüm beni bir hüzne boğar ama hayatımda çok az insanın ardından gözyaşı döktüm.Bunlardan biriside değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu'dur.O'nun siyasi hareketine hiçbir zaman katılmamış olsamda,teşkilatıyla çok yakın ilişkilerim oldu.O camiyadan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar elde ettim.Ben,Muhsin başkanı herzaman ilkeli,dik duruşlu ve dürüst olarak tanıdım ve hep öyle hatırlayacağım.Hiçbir zaman bunlardan taviz vermedi.Hiçbir siyasi çıkarın peşinden gitmedi.Daima ülkesinin menfaatlerini düşündü,kendisine teklif edilen kirli teklifleri herzaman elinin tersiyle itti.Siyasi,adli ve askeri darbe,muhtıra ve bildirilere karşı herzaman dik durdu ve bu dik duruşuyla seven sevmeyen herkesi takdirini kazandı....
Senin gidişinle birşeyler eksildi Muhsin başkan....İçimizden,gönlümüzden,vatanımızdan.Açtığ ın boşluk o kadar büyükki yerin öyle kolay kolay doldurulacak gibi değil. Allah sana ve diğer değerli kardeşlerimize rahmet eylesin.Mekanınızı cennet eylesin.Cennette Resululaha komşu eylesin.Seni seven herkese sabırlar versin.Özellikle hanım ablamıza ve evlatlarına..Amin. |
Evet dik durmuştur sevgili başkanınız.
Maraş'ta, Sivas'ta Çorum'da kadın çoluk çocuk demeden katleden gözü dönmüş katillerin arkasında dik durmuştur. Bahçelievler'de gencecik 7 TİP'li öğrencinin katliamında da aynı dikliği göstermiştir. Sadece bunlar bile onun cennette " Resululaha komşu " olmasına yeter bence de. |
Sevgili Frodo.
Ben o katliamları nefretle ve şiddetle kınıyorum.O katliamlar birer insanlık faciasıdır ve insanlığın bittiği noktadır.Ama be Muhsin Yazıcıoğlu'nun o katliamlarda bırakın bir parmağının olması,tek bir saç telinin dahi olduğunu düşünmüyorum.O faşist bir insan değildi.Aynı organizasyonun içinde bulunduğu insanlardan farklıydı bu yüzden içlerinde fazla barınamadı,ayrıldı ve kendi yolunu çizdi.Kendisine isnat edilen suçlardan yargılandı ve beraat etti ama bu süreçte 7,5 sene cezaevinde boşuboşuna yattı (bunun 5 senesi de hücredeydi).Cezaevindeyken solcu mahkumların haklarını işkence pahasına savunacak kadar mangal yürekli ve kişikli bir insandı.Sivas olaylarında da Arif Sağ ve yakınları hayatlarını BBP'lilere borçludurlar.Yanan otelden onlar sayesinde kurtulmuşlardır. |
Malatyayı unuttun frodo
Sizin gibiler bunları ömrü boyunca kullanacaklar. Bizde tarih boyunca çok acılar çektik, ama onların demagojisini yapıyormuyuz, saygıyla anıyoruz o kadar. 7 tip li öğrenciymiş,onlar gibi kaç öğrenci öldürüldü o taraftan bu taraftan Ne zaman barış olursa bunları hatırlat tamammı çocuklarını bunların masallarıyla uyut,kinle donat onları,sonra bizleri eleştir. Muhsin yazıcıoğluna ve yanındakilere Allahtan rahmet diliyorum. |
Sevgili hiram iyiniyetinden hiç kuşkum yok. Ama sadece Ökkeş Kenger kimdir diye sor ve cevaplarını bul yeter.
Bu seni kesmez ise B.evler katliamını araştır. |
Alıntı:
ardından kuzu postuyla forumlarımızda arz-ı endam etmesini de kabullenecek değilim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Sevgili hiram demiş ki;
Alıntı:
Alıntı:
|
Tüm dinci faşistlerin, ülkücülerin, alperenlerin, Türk-İslamcıların, Fetullahçıların ve bilimum Muhsin Yazıcıoğlu severlerinin başı sağolsun.
Gönül isterdi ki hesap versinler. Katıldıkları katliamlardan, faili meçhullerden, tüm karanlık ve kirli işlerden sorgulansınlar, tüm suçlular açığa çıksın ve cezalandırılsın. Olmadı. Ergenekon davasında yer alan isimlerin başında olmalıydı. Olmadı. O korunanlardandı. Dincilerle omuz omuzaydı. Başbakanın aziz dostlarından biriydi. Fethullah Gülen'in de. Tuncay Güney'in iddiaları arasında BBP'nin kuruluş masraflarının Gülen tarafından karşılandığı ve parayı bizzat Güney'in Muhsin yazıcıoğlu'na teslim ettiği yazılıdır. Ama hiç sorulmamıştır bile. Danıştay üyesinin katili ve Hrant Dink'in katili içlerinden çıktı. Konuşup bildiklerini açıklasaydı, o zaman insanlığın önünde dik durmuş olurdu. O ise faşistlerin ve dincilerin karşısında dik durmayı tercih etti. Sivas Katliamı'nın itirafçıları, katliamın planlayıcıları içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğunu ifade etmişlerdi. Hatta, katliam sırasında Sivas'ta olup olaylara önderlik ettiği söylenir. Bunlar itirafçıların ifadesi, bir de katliamı yaşayanların anlatımı vardır. Madımak Oteli'ndeki yangından kaçıp, yan taraftaki BBP binasına sığınmak isteyen birçok kişi silahla durdurulmuştur. Parti pencerelerinden uzanan elleri kalaslı gençler tarafından dövülmüştür. Birçok insan orada can vermiştir. BBP'den yükselen "Geberin pislikler!" sesleri ise hiç dinmemiştir. O bir dava adamıydı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. |
Alıntı:
Muhsin Cerkes biliyorsun.:D:D:D Adam malların ve kadınların ortak kullanımını savunanlara savaş açmış ne var bunda.:) Şimdi benim katilim iyidirimi oynayacaz..:):) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:03 . |