![]() |
Anneler günü kutlu olsun
|
Saygideger arkadaslar;
Tum annelerin, anneler gunu kutlu olsun. Her bir ferdin, annelik, dusunce ve davranisini-erkekte olsa-tadabilmesi dilegiyle. Saygilarimla; evrensel-insan |
Anne olmak her ne kadar zor do olsa, o derecede de mutluluk verir insana, Bunu annemde, esimde, , ve etrafimdaki diger annelerde goruyorum. Ne yazik ki o hissi duyamiyor babalar. Guzel olmasa, hayat boyu bitmeyen karsilik beklemeden verebildigi sevgiyi, kendini evladi icin her zaman feda etmeye hazir tavrini, nasil izah edebiliriz annelerin.
Sevgili cigi, eline saglik, biraz huzunlu ama yine de cok guzel olmus annelere armaganin. Umarim tum annelerin gunu neseli, acisiz ve gulucuklerle dolu gecer. Anneler gunu her gundur, senede birgun degil, fedakarlik timsali anneler, gununuz kutlu olsun! |
Annelik yapılan fedakarlıklara karşılık beklememektir..Uyumamaktır..Endişelenmektir..
Kendisinden fazla önemsediği ve sevdiği bir varlığa hayatını adamaktır..Saf sevgidir.. Tüm annelerin,anneler gününü canı gönülden kutluyorum.. Cigi'nin bu videon beni duygulandırıdı.Emeklerine teşekkürler.. Sevgiler.. |
annelik sanırım bu dünyanın en kutsal şeyi..
böyle çıkarsız karşılıksız bir sevgi hiçbir ilişkide yok.. tüm annelerin gününü kutluyorum.. placebo.. avatarın süper.. bayan üyelerimiz seninle yazışırken dikkatleri dağılmaz umarım..:) benim geçen seferki avatarım erkek üyelerin ayarını bozmuştu..:D |
Alıntı:
|
Anne kelimesi kadar derin, kucaklayıcı, şefkat, umut, merhamet ve sevgi dolu; sımsıcak bir kelime aramayın.
Onları hayatta iken mutlu etmenin yollarını arayalım. Yerine koyabileceğimiz bir şey yok. Sımsıkı sarılıp, yanaklarından öperim kendi annemin. Sizde kendi annenizi öpün. Size sevmeyi o öğretti. Ondan sevginizi esirgemeyin |
Tüm Annelerin ,Anneler gününü kutlarım..
Sabah 7 de kahvaltı hazır.. -Anne neden zahmet ettin işyerinde kahvaltı yapıyorum.. -Olsun birşeyler atıştır oradada yersin.. -Olur ama birdaha hazırlama yorulmanı istemiyorum.. -Peki.. Diğer sabah film başa sarar..:( |
Tüm dinlerden özgür'lerin annelerine hürmetler, iyi ki varlar.
A. |
Dünya üzerinde dinlerin ve onların yargıçları tarafından esir gibi kullanılan, acı çektirilen, sömürülen ve hayvan gibi bir kenara itilebilen kadınlarımızın, annelerimizin Anneler gününü kutluyorum.. Bu zincirden kurtulabilmeleri, Özgür bir dünyada özgürce yaşayabilmeleri ümidiyle..
sevgiyle kalın. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:40 . |