Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-01-2017, 17:22
pianola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pianola pianola isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Standart Anayasa Değişikliği

Tayyib'i tebrik etmek gerekiyor, ilginç bir ülke yarattı, meclisin kendi kendini fesh etmeyi görüştüğü esnada TV kanalları evlilik programları yayınlıyor

POLİSİN 'SÜPÜRÜN' EMRİNE TEPKİ: BİZ ÇÖPLÜK MÜYÜZ, NEYİ SÜPÜRÜYORSUNUZ

CHP genel başkan yardımcılarının ve milletvekillerinin de aralarında bulunduğu, STK üyeleri ve avukatlardan oluşan grup, Meclis Dikmen Kapısı önünde anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşmeleri protesto etmek üzere toplanmak isteyince çevik kuvvet ekipleri, biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sonucu, bazı CHP'li vekiller ile sivil toplum kuruluşu üyeleri yaralandı.

Polis, sabah saatlerinden itibaren Meclis'e giden tüm yolları kapatarak, sıkı güvenlik önlemleri aldı. Aralarında CHP Ankara İl Başkanlığı olmak üzere çok sayıda STK, bugün için Meclis Dikmen Kapısı önünde eylem yapılacağını duyurmuştu.
Meclis Dikmen Kapısı önüne ikişer, üçer kişilik gruplar halinde gelen STK üyeleri, çevik kuvvet polis amirlerinin emri gereğince, Meclis önünden Kızılay'a uzaklaştırıldı. Meclis'e bir kilometre uzaklıkta belirli bir sayı halinde basın açıklaması yapmanın kişisel anayasal bir hak olduğunu savunan yaklaşık 20 kişilik grup için bir çevik kuvvet amirinin 'Süpürün bunları' diye emir vermesi, vatandaşların tepkisine neden oldu. Aralarında Ankara Barosu üyesi avukatların da olduğu grup, polis amirine tepki göstererek, "Ne biçim bir emir bu, 'Süpürün bunları' demek Biz çöplük müyüz, neye süpürüyorsunuz Yarın sizlerde hak kaybına uğradığınızda sizlerinde hakkını bizler savunuyoruz" dedi.
CHP'Lİ TANAL ANAYASA KİTAPÇIĞI İLE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Meclis etrafında basın açıklaması yapılmasına karşı koyan STK üyelerini polis kalkanlarıyla uzaklaştırırken, Anayasa kitapçığıyla tepki gösterdi. CHP'li Tanal, vatandaşların Anayasa'da da belirtildiği gibi protesto hakkının bulunduğunu savundu.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise çevik kuvvetin yaptığı müdahaleye tepki göstererek, vatandaş ve polisin karşı karşıya gelmesinin yanlış olacağını söyledi.

Bu sırada Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran'ın basın açıklaması yapmaya başlamasının ardından polis buna izin vermeyerek grubu dağıttı.

Biber gazı ile yapılan müdahaleden çok sayıda STK üyesi ve CHP'li milletvekili etkilendi. Vatandaşlar, polisin biber gazı, kalkan ve yer yer köpekler ile kendilerine müdahalede bulunmalarını protesto ederek, basın açıklamasını okumak üzere Güvenpark'a yürüdü.
DHA
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...eri-3-1612457/

#AnayasaDeğişikliğiDiktatörlüktürTekAdamlıktır
#TekAdamlığaHayır
#DiktatörlüğeHayır
#AnayasaDeğişikliğineHayır

Ben de içgözlemin kurbanıyım.
Sylvia Plath

Her bir sözcük, sessizlik ve hiçbirşeyliğin içinde gereksiz bir leke gibi...
Samuel Beckett

Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece...
Aşık Veysel

Tekrar ede ede bitirilemeyen keşif, tekrar ede ede bitirememenin keşfine dönüşür.
Maurice Blanchot

İletişim, bir iletişimsizlik düzeneğidir.
Lacan

Sonuçta hepsi kendini kandırmaktan ibaret, öyle değil mi..?
Marilyn Monroe

ex nihilo nihil fit
il n'y a pas de hors-texte
Alt 09-01-2017, 18:42
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Birgun.net

İşte, Meclis önünde okunmasına izin verilmeyen bildiri

Başkanlık sistemini öngören Anayasa değişikliğinin Genel Kurul'da görüşmelerine başlanmasının öncesinde demokratik kitle örgütlerinin çağırısıyla TBMM önünde bir araya gelerek 'Başkanlığa Hayır' bildirisi okumak isteyen yurttaşlara polis biber gazı ve tazyikli suyla saldırdı.

STK'lar Meclis önünde Başkanlığa hayır diyen bildiriyi okumak istedi.

İŞTE OKUNMASINA İZİN VERİLMEYEN O BİLDİRİ

DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİNİN ANAYASA DEĞİŞİKLİK PAKETİNE İLİŞKİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASIDIR.
HÜKÜMDAR İSTEMİYORUZ!
Bizler, aşağıda imzası bulunan Demokratik Kitle Örgütleri, AKP'nin TBMM'ye getirdiği Anayasa değişikliği paketine ilişkin görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.
Anayasalar, toplumsal uzlaşma metinleridir. Bir anayasanın tümüyle yeniden yapılması da bazı maddelerinin değiştirilmesi de toplumun tüm kesimlerinin ortak akıl ve kabulünü gerektirir.
Bu gerçek, yalnızca darbe anayasalarının yazılmasında yok sayılır. Bir darbe ürünü olan 1982 Anayasası'nın da bugüne dek pek çok maddesi değiştirilmiştir.
Ancak şimdi yapılmak istenen, demokratikleşme için Anayasa değişikliği değil, bir rejim değişikliğidir.

15 yıldır iktidarda olan partinin fiili genel başkanına, ülkeyi ve insanlarımızın hak ve özgürlüklerini teslim etme girişimidir.
Bu girişimi kabul etmiyoruz.
Çünkü öngörülen, Cumhurbaşkanı'nın yetkilerini genişletmek ya da başkanlık sistemi getirmek de değildir.
Getirilmek istenen sistemin adının ‘cumhurbaşkanlığı' olarak anılması, bir aldatmacadan ibarettir.
Yapılmak istenen, parlamenter demokratik sistemin ortadan kaldırılması girişimidir.
Cumhuriyet'in kurucu değerlerine yapılan bir saldırıdır.
Yetkileri tırpanlanıp tek bir adama devredilmek istenen Meclis, Kurtuluş Savaşı'nı yöneten; Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Büyük Zafer'i kazanan; egemenliği kayıtsız, şartsız millete devreden; saltanatı ve hilafeti kaldıran; Sevr'i yırtıp Lozan'ı imzalayan; Cumhuriyet'i ilan eden Gazi Meclis'tir.
Bu değişiklikle Cumhurbaşkanı, yasama, yürütme ve yargı yetkilerini tümüyle kendi üzerine almakta; böylece demokratik rejimin en önemli özelliği olan kuvvetler ayrılığı yok edilmektedir.
Oysa ki gerçek demokratik başkanlık sistemlerinde güçlü bir kuvvetler ayrılığı vardır.
Getirilen teklifle; sultan ya da hükümdar yetkilerine sahip, ama adı cumhurbaşkanı olan bir diktatör yaratılmak istenmektedir.
Bu değişiklik gerçekleşirse parlamento sadece bir vitrin olarak kalacak; bakanların seçilmesinden yargının ve üst düzey kamu görevlilerinin atanmasına dek her şey, tek adamın eli ve emriyle gerçekleştirilecektir.
İçinde bulunduğumuz OHAL koşulları, Anayasa değişikliği için asla uygun bir ortam değildir.
Başta siyasi partiler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları, sağduyusuna her zaman güvendiğimiz yurttaşlarımızı, hukuk devletinin temel koşulu olan yargı bağımsızlığının tümden yok edilmemesi için göreve çağırıyoruz.
AKP vekillerine sesleniyoruz:
Parlamento çoğunluğunuz yasa yapmaya yetebilir. Ancak halkın çoğunluğunun gönlünü yapmaya ve insan haklarına dayalı hukuk devletini yaratmaya yetmez.
Cumhuriyetimizin mayasında diktatörlük yoktur.
Cumhuriyet, yalnız emperyalizme karşı kazanılmış bir savaşın değil, halkı kul sayan zihniyete karşı kazanılmış bir zaferin ürünüdür.
Bu gerçeği, değişikliğin destekçisi olan MHP'ye özellikle anımsatmak isteriz.
Halka karşı suç işlememek için yol yakındır.
Bu nedenlerle demokratik kitle örgütleri olarak bizler, AKP Hükümeti'nin sunmuş olduğu Anayasa değişiklik paketinin tamamını reddediyor ve hemen geri çekilmesini talep ediyoruz.
Düşünce ve önerilerimizi paylaşan tüm milletvekillerini, değişiklik girişiminin önünü kesmek üzere Meclis'te mücadeleye davet ediyoruz.
EGEMENLİK, KAYITSIZ VE KOŞULSUZ ULUSUNDUR; KİŞİYE DEVREDİLEMEZ.
YAŞASIN LAİK-DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

İMZACILAR:
Alevi Bektaşi Federasyonu, Alevi Kültür Derneği, Ankara Barosu, Ankara Cumhuriyet Okurları, Ankara Dayanışma Derneği, Ankara Divriği Kültür Derneği, Ardahan Vakfı, Atatürkçü Düşünce Derneği, Avrupa Türkiye Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği, Aydos Dernekler Federasyonu, Birleşik Kamu İş, Çağdaş Demokratik Ehlibeyt Platformu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Devlet Tiyatrosu Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV), Dil Derneği, Divriği Vakfı, Eğitim İş, Feminizm Derneği, Genel Sağlık İş, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Halkçı Düşünce Derneği, Halkçı Gençlik Derneği, Halkçı Kadın Platformu, Hekder, İstanbul Anayasa Platformu, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Kadın Dernekleri Federasyonu, Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu, Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu, Köy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı, Kültür Sanat Emekçileri Derneği, Kültür Sanat İş, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve Eğitim Vakfı, Opera Solistler Derneği(OPSOD), Ozan-Der, Tarım Orman İş Sendikası, Tüketici Hakları Derneği, Tüm Yerel Sen, Türk Hukuk Kurumu, Sosyal Demokrasi Derneği, Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği, Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı, Yargıçlar Sendikası, Yozgat Yerel Dernekler Federasyonu, Yurttaş Hakları Derneği, Varto Derneği

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 10-01-2017, 08:39
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

Bugün TBMM'de çocuklarımızın geleceği oylanıyor. Cumhuriyetimizin, devletimizin geleceği oylanıyor. Anayasalar bir toplum sözleşmeleridir. Anayasalar uzlaşma gerektirir. Anayasalar sözleşmedir ortak akıl gerektirir. Bugün yapılan oylamaların hiçbirisinde ortak akıl yoktur. Türkiye'nin geleceğini kapıla kapılar arkasında 2 avukatın hazırladığı Anayasa belirleyecektir. Kapalı kapılar altında hazırlanan bu metinde bir dayatma vardır. Milletin geleceği, çocuklarımızın geleceği ne yazık ki bir dayatmanın üzerine kurulmak istenmektedir.

Böylesine önemli görüşmeler yapılırken ne yazık ki Meclis TV maç yayınlamaktadır. O TRT'ye sesleniyorum; yazıklar olsun size, o elektrik faturalarından aldığınız TRT payı haram zıkkım olsun size. Meclis'in önünde TOMA'lar bekliyor, Baroların STK'ların protesto etme hakkı engelleniyor. 15 Temmuz'da FETÖ'cülerin yarım bıraktığı darbeyi ne yazık ki bugün AKP tamamlıyor. Meclis'i bombalamakla Meclis'in yetkilerini gasp etmek aynı şeydir.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/vekil...klamasi/20437/
Alt 10-01-2017, 09:15
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Mehmet Parsak'ın düne kadar karşı olduğu yeni anayasaya eleştirel tweetleri;

- Halen başkanlık peşindesin. evet birgün başkan olacaksın ama bu, işlediğin suçların cezasını çekeceğin koğuş başkanlığı olacak.

- Akp'nin önerdiği ve RTE'nin istediği başkanlık rejimi değil, başkancıl rejimdir. Tıpkı balıkcıl'ın balık değil, kuş olduğu gibi.

Mehmet Parsak döndüyse vardır bir keramet, diğer mhp'liler de Mehmet Parsak'ı izleyebilirler. Benim mhp'den yana umudun yoktu zaten.

Gelmesi olası sistemin adı Süper Cumhurbaşkanlığı sistemidir. İran'da ki sistemin aynısıdır. Cumhurbaşkanı'nı Yüce Divan'a göndermek sözkonusu olduğunda, gönderecek milletvekillerinin bir kısmının ve Anayasa Mahkemesi üyelerinin tamamının Cumhurbaşkanı tarafından seçilecek olması karşısında, Cumhurbaşkanına yargı yolunun açılmasının pratik bir yararı yoktur. Partili ve güçlü Cumhurbaşkanının milletvekillerini belirleme etkisi de gözetildiğinde, Türkiye'de artık yasama, yürütme ve yargı üzerinde geniş yetkilere sahip bir Cumhurbaşkanı olacaktır.

Anayasa değişikliği ile TBMM'nin yürütmeyi denetlemesi de tümüyle ortadan kaldırılmaktadır. Meclis'in yürütmeyi denetleme görev ve yetkisi metinden çıkarılmakta (m.89); Meclis'in yürütmeyi denetleme yolları olan güvenoyu, gensoru, Meclis soruşturması yöntemleri kaldırılmaktadır. Yargıç ve savcıların kendi içlerinden HSK'ya üye seçmeleri uygulamasına son verilmektedir. Böylece uluslararası yargı organlarının ilkelerinden biri, bir kez daha ihlal edilmektedir.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 13-01-2017, 20:17
Üye

Başbakan Elgin Koçubaba, 10 yaşında bir çocuktu 23 Nisan 2010 yılında ve RTE'nin "yetki artık senin, ister asarsın ister kesersin" söylemiyle iznini aldıktan sonra birkaç istekte bulunmuştu. 23 Nisan Başbakanı Elgin Koçubaba, satrançın zorunlu ders olmasını istiyordu vs.

10 yaşındaki o çocuk, başkanlık sistemi yörebinde RTE'ye ayar da vermişti 7 yıl önce. Elgin Koçubaba, gazeteciler tarafından başkanlık sistemi yörebindeki soruya "Bu konuda sayın Başbakan'a katılmıyorum. Başkanlık sisteminin gelmesini istemiyorum. Atatürk ülkemiz için Cumhuriyet'i uygun gördü. Ülkemiz için en iyisinin Cumhuriyet olduğunu düşünüyorum"
yanıtını vermişti.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 19-01-2017, 22:51
Kıdemli Üye

Hiç şaşırmadım...

Cumhuriyet.com.tr

Meclis'te tansiyon yükseldi... Kendini kürsüye kelepçeleyen Nazlıaka'ya AKP'lilerden sert müdahale

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini Meclis kürsüsüne kelepçeledi. AKP'li vekiler Nazlıaka'ya sert müdahale etti. Müdahalede CHP'li vekiller Şafak Pavey, Melike Basmacı ve HDP'li Pervin Buldan yaralandı.

Anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur görüşmeleri dün akşam başladı. Değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında 1 dakikalık söz talebi karşılanmayan Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsiye kelepçeledi. TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı birleşime ara verdi.

AKP'li kadın vekillerden müdahale
Nazlıaka'nın protestosunun uzun bir süre devam etmesinin ardından AKP'li kadın milletvekilleri kürsüye gelerek Nazlıaka'nın etrafını sardı. Bu sırada tartışma büyüdü ve arbede yaşanmaya başladı. Çıkan arbededen dolayı Nazlıaka'nın kolundan yaralandığı öğrenildi.

Öte yandan genel kurula ara verildi ve gazeteciler de salondan çıkarıldı.

NAZLIAKA'DAN İLK AÇIKLAMA
CHP'li milletvekillerinin desteğiyle sakinleşmeye çalışan Nazlıaka, 'Acı olan bana müdahale edenler AK Partili kadın vekillerdi. Oysa Cumhuriyetten önce biz kadınlar yok sayılıyorduk, oy bile veremiyorduk. Onların da bizlerin de Meclis'te olmasını sağlayan Cumhuriyet rejimini değiştirmeye çalışıyorlar. Saçlarımı çektiler, Şafak Hanım yere düştü. Ben orada özellikle MHP'li seçmene mesaj vermek, dikkatlerini çekmek için bu eylemi yaptım.' dedi.

CHP'Lİ PAVEY: GÖZLERİ DÖNMÜŞ GİBİ SALDIRDILAR
Yere düşen CHP'li Şafak Pavey ise şu açıklamayı yaptı:

Gözleri dönmüş şekilde hepimize saldırdılar. Bu saldırı Anayasa geçtikten sonra bizlere yapacaklarının ayak izlerini gösteriyor. Ben kürsünün oradaydım. AK Parti Antalya milletvekili Gökçen Özdoğan Enç önce vurmak istedi. Araya HDP vekili Burcu Çelik Özkan girdi. Onun saçlarını çektiler. Enç, beni itti, yere düştüm. Diğer vekili saçından sürüklediler. Gözleri dönmüş gibi hepimize saldırdılar. Zaten görüntülerde de bunları göreceksiniz.

GÖĞSÜNE ŞİDDETLİ DARBE ALAN HDP'Lİ BULDAN HASTANEYE KALDIRILIYOR

HDP'li vekil Pervin Buldan göğsüne aldığı şiddetli darbeden sonra tedavi için hastaneye kaldırılıyor. HDP'li vekiller Buldan'ın kalp ritminde sorun olduğunu belirtti.

CHP'Lİ MELİKE BASMACININ KOLUNDAN YARALANDI
Çıkan arbede sonrası CHP Denizli milletvekili Melike Basmacı'nın da kolu incindi. İlk müdahale Meclis ilk yardım merkezinde yapıldı.

Kavganın ardından meclis yeniden açıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özel'den TBMM Başkanvekili'ne: Kınayın

"Parlamento'nun ara verdiği sırada, tutanak yokken herhangi müeyyede uygulanamayacağı için, fiziki engeline rağmen orada yardım etmeye çalışan Şafak Pavey'e ve kadın vekillere müdahale edildi. Başkanvekili olarak kınamanızı dilerdim" dedi

TBMM Başkanvekili'nden açıklama
"Hepimizi çok etkiledi. Benim de mağdur olduğum pek çok konu oldu. Üzgünüm, üzgünüm " dedi.

* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 19-01-2017, 23:00
Kıdemli Üye

Cumhuriyet.com.tr

AKP'li Enç, Şafak Pavey'e saldırdı.

Kürsüdeki vekillere saldıran AKP'li Enç, Meclis'e 'köpek giremez' afişiyle gelmişti

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın "Kelepçeli eylem" sonrası sonrası Meclis'te tansiyon yükseldi. AKP'li kadın vekiller Nazlıaka'ya sert müdahale etti.

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka kendin, Meclis kürsüsüne kelepçeleyerek eylem gerçekleştirdi. Nazlıaka'nın eylemine AKP'li kadın vekiller sert şekilde müdahale etti.

Genel Kurul'a daha önce 'Köpek giremez' afişiyle gelen AKP Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in attığı tweet sonrası müdahale gerçekleşti.

AKP'li Enç'in sert müdahalesi sonrası CHP'li Pavey'in kolundaki protez çıktı

Nazlıaka'ya yönelik saldırıyı durdurmak isteyen CHP Milletvekili Şafak Pavey'e, AKP Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç saldırdı.

AKP'li kadın milletvekillerinin saldırı sırasında alkışladığı görülürken, Pavey'in kolundaki protezin saldırı sonucu çıktığı öğrenildi. Yumuşak doku zedelenmesi yaşayan Pavey, geceyi hastanede geçirecek.

Alt 19-01-2017, 23:57
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Kafa goz kira kira tam gaz devam.
Alt 28-01-2017, 16:59
Üye

Mafyacı Rıdvan Dilmen, Karısını döven ve İETT şoförüne saldıran Burak yılmaz, Askerlikten kaçan vatansever Murat Boz, güçlü Türkiye için evet istemişler. 12 eylül referandumunda Hakan Şükür'ün "evet" yazılı şapkasıyla RTE ile aynı otobüsten yurttaşlara seslendiği mitingi anımsadım.

Alt 29-01-2017, 07:33
Üye

Hayır diyeceğini iddia eden akpartili sütçü vatandaş "Biz açıkta süt satıyoruz, açık sütcüyüz biz. Az çok geçinmeye çalışırken açıktan süt satmamızı engellediniz. Artık almış olduğunuz 30-40 bin liralık maaşınızdan bize de bir miktar sadaka, -köprü altlarında dileneceğiz çünkü- geçerken bize de 1-2 lira bir sadaka atarsınız artık. Referandum oyuna Ak Partili olarak 'hayır' diyorum ve tüm bakanlarımı milletvekillerimi kınıyorum" dedi.

Ardından, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, çiğ sütün doğrudan arzına ilişkin "Çiğ süt satışının yasaklanması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil" dedi.

Akp bir oy yitirmemek için 3 saat içerisinde hemen açıklama yapması bana vaybe dedirtti.

Önerilen Siteler