23-12-2024, 05:36
|
|
Üye
|
|
|
|
TEK TANRILI DINI HORTLATAN HZ. IBRAHIM
Hic kuskusuz tek tanrili dini hortlatan,
KOYUN TUCCARI VE DONEMIN EN ZENGINI IBRAHIMDIR.
Kendisini peygamber ilan eden butun peygamberler istisnalar haric genel olarak donemin guclu ve kurnaz insanlaridir.
Ibrahim peygamber dedikleri kisi donemin Koyun Tuccari olup en zengin konumda olan kisidir.
Insanlarin alim gucu olmadigindan alabilecekleri Koyun, Keci ve Inektir.
Sutunden ve yavrulamasindan faydalandiklari icin cazip gelen de budur.
Ibrahim denen kurnazin elinde KOC larin birikmesi oldukca kendisini sikintiya cokmustur. alim gucu olmiyan millete nasil bir oyun oynamaliki Koclari satabilsin!!
Bizim Kurnaz Ibrahimin aklina bir oyun gelir, basarili olursa, Koclarini satacak, Kendisini Peygamber ilan edecek, ozellikle birde YENI BIR TANRI YARATMIS OLACAK.
Koclardan birini gunlerce kendisine alismasi icin ozel yem verir. Koc onu gordugu zaman yem icin hemen yanina gider.
planladigi oyunun zamani geldigini dusunur.
bir kac adamina insanlara ulasip IBRAHIMIN ONEMLI BIR KONUSMA YAPACAGININ HABERINI VERIRLER.
Ibrahim daha once planladigi yuksek bir yere oglu Ismaili de alarak elinde keskin buyuk bir bicakla halkin gelmesini bekler.
Gelen halk merakla Ibrahimin ne diyecegini merak eder.
Bazilari ise Ibrahimin Koclari elden cikarmak icin cok ucuza verebilecegini dusunur.
Yeteri kadar toplanan halka seslenir.
Eyy millet Oglum Ismail dunyaya gelmeden once, BEN ALLAHA DUALAR ETTIM VE EGER BANA BIR OGUL VERIRSEN SANA KURBAN EDECEGIM DIYE SOZ VERDIM.
Gunlerdir Ruyalarimda Allahi goruyorum, Bana surekli Sozunde Dur Ismaili bana kurban et dedi,
Bende Ismaile kiyamadim ve kurban etmekten vaz gectim, Simdi gordugum ruyalarimda, Eyy Ibrahim bir an once Ismaili kurban et yoksa butun sevdiklerinle birlikte canini alirim dedi...
Bende verdigim sozde durmak zorunda oldugum icin, sizlerin ve tanrinin huzurunda Ismaili Tanriya Kurban Ediyorum.
Bicagi havaya kaldirip Eyyy Tanrim, sana verdigim sozu tutuyor, Ismaili Sana Kurban Ediyorum der.
Kayalarin arkasina gizledigi adami ve kendisine alistirdigi kocun birakmasini verdigi isaretle, Adami Kocu birakir.
Bizim zavalli Koc Yem icin direk Ibrahimin yanina gelir.
Ibrahim Kocu aciga cikarir,
Eyy ahali Tanri simdi bana vahi gonderdi.
Eyy Ibrahim sen sozunde durdun, Ismaili Kesme ben sana KOC gonderiyorum. Kocu kes.
Bundan sonra herkes benim icin KOC kessin. DEDI der.......
Bizim Kurnaz Ibrahimin elinde damizlik olarak bir Koc zor kalir.
Butun Koclarini satar.
Koclarini Satti, Olmiyan Tanriyi Yaratti, ustelik kendisinide Peygamber ilan etti.
Okuma yazmasi olmiyan Muhammed Peygamber olabiliyorsa, Bence okuma yazmasi olan herkes Peygamberligini ilan edebilir...
Saygi ve Insani Sevgilerimle
MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR
|

25-12-2024, 17:19
|
|
Üye
|
|
|
|
Tek Tanrinin son versiyonu olan Suc Makinasi ve Insanlik Dusmani
ISLAM
BARIS DEGIL
KORKU ve TEHDIT DINIDIR
"SUPHESIZ AYETLERIMIZI INKAR EDENLERI GUN GELECEK BIR ATESE SOKACAGIZ;
ONLARIN DERILERI PISIP ACI DUYMAZ HALE GELDIKCE, DERILERINI BASKA DERILERILERLE DEGISTIRIRIZ KI ACIYI DUYSUNLAR!!!!!!
ALLAH DAIMA USTUN VE HAKIMDIR"
NISA - 56.
Korku ve Heves den, Yalan ve Dolandiriciliktan baska bir ozelligi varmidir?
Olen Muftulerini, Hacilarini, Hocalarini ve kendilerinden olan herhangi bir bireyin Mezarini kazsinlar.
bir hafta sonra, bir ay sonra veya bir kac ay sonra cesedin oradan bir yere gitmedigini yukarida dedikleri DERISININ curumeye yuz tuttugunu gorduklerinde, sure dedikleri bu Yalan makinasi kitabin sahtekarligini nasil kabul edecek?
Edecekler, cunku kendileri de sahtekar olduklari icin.
|

25-12-2024, 18:17
|
|
Üye
|
|
|
|
Sozde,
Iyilik''ler yaparak sevap kazaniyoruz ve olunce de bu sevaplarin karsiliginda Cennet'e girmeye hak kazaniyoruz!!!!!!
Ama ''kotu''lukler yaparsak da gunah ve olunce de bu gunahlarimizin karsiligini Cehennem'e giderek en canavar ve vahsi hayvanlarin yapmadigi yapamadigi iskencelerden gecerek bedel oduyoruz oyle degil mi?
Yani kisacasi Cennet ve Cehennem yasadigimiz surece bizim nasil davrandigimizdir Peki iyi ve kotu nedir?
Hortlatilan olmasinin mumkun olmadigi bu hayali ALLAH`a gore konusalim.
Birini oldurmek kotudur ve suctur.
Ozellikle son elcisi olan Muhammed`e gonderdigi sozde vahilerin hepisi suc, katli vaciitir, munafiklari oldurun, katli helaldir, Kelle ucurmakla unlu olan Allahin Aslani Arap Ali, Muhammed ve onun devami olan gunumuzun ISID, HIZBULLAH, HAMAS vs vs gibi sozde bu Allah icin insan bogazliyan, baska inanclarda olup savas halinde olan bir birlerini oldurmekten baska sanslari olmiyanlari ne yapacak?
Bu tur savaslarda ustun basari elde eden birisi icin ne deniliyor?
Sen bir kahramansın.
Ornegin; Ataturk gibi hic bir savasa katilmadan KAHRAMAN OLANLARDA VAR.
Fakat Cinayetleri, Toplu Katliamlari, Yargisiz Infazlari, Soykirimlari ve Fasist Irkci yasalari ile unludur.
Birine kotuluk yapmak veya kotu davranmak yanlis ve kotudur.
Fakat O Muhammed gibi Cocuk tecavuzcusu ise, Kendi Kizi Sayilan Gelinine tecavuz etmisse, yani Muhammed gibi tecavuzcu biriyse?
Sen bir halk kahramanisin, halkin yapamadigi ama yapmak istedigisin.
Calmak yanlis ve kotudur.
Oyle ya sozde Adem Cennetden kovulmus, Sozde Allahin yassak ettigi yerden Elma almis, yassakli olan yerden aldigi elma hirsizliga girdiginden dolayi cennetden kovulmus. Yazik Gunah kecisi zavalli Adem.
Yasadigimiz kosul ve sartlara gelince, Isci ve Emekcinin parasini gasp eden, arti deger uzerine arti, kar uzerine kar, somuru uzerine somurusunu surduren, acik acik hirsizlik yapan gunumuzun yer yuzundeki ALLAHI OLAN Patron ve Agalarin, malina el uzatiyorsa, ozunde kendi mali olan, kendisinden acik acik calip hirsizlik yapan patron ve aganin malini, Hasta olan cocugu icin veya cocuguna bakmak icin izinsiz aldigi zaman hirsizlik oluyor!!!!
hem yasadigi dunyada hapis cezasina carptiriliyor, hemde Pezevenklik ve Iskencecilik mesleklerine sahip olan tarafindan adaletsizlige ugruyor!!!
Burada cocuk icin buyuk bir kahramansin. Insan kani emen, insanlik dusmani olanlar icin suclusun!!!!!
Yalan soylemek yanlis ve kotudur.
Basta Kuran olmak uzere diger 3 kitap da yalan makinasidir,
Egemen sinif tarafindan yakalandigimda en acimasiz iskencelerden gecmeme ragmen ne yaptigim eylemleri, nede birlikte halkin bagimsizligi ve ozgurlugu icin mucadele verdigim yoldasimi yalan soyliyerek ele vermediysem, hem yoldasima hemde halkima karsi olan sorumlulugumu yerine getirmek icin yalan soylemissem. veya mecbur kalmis cocugu icin sut, ekmek, giyecek, icecek calmissa, hakli bir konumda zorunlu bir sey yaptiysa onun icin yalan soylemek dogru olan degilmidir.
Duzen icin suclusun, ama hayatini kurtardigin kisi veya kisiler icin kutsal bir deger ve kahramansin.
|

18-01-2025, 08:27
|
|
Üye
|
|
|
|
Tek tanrı inancında işleri yürüten melekler var, bu ilginçlik dindarların umurunda değil
|