Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-11-2009, 14:07
ozgurrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgurrr ozgurrr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ozgurrr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilmediğimden soruyorum Ahmed kim ? İslam peygamberinin adı Muhammed Mustafa değil mi ?
Alchindus siz bilirsiniz bu Ahmed ismi nereden geliyor ?

The Greatest Story Ever Sold
Alt 16-11-2009, 14:12
tayyare tayyare isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tayyare - İCQ üzeri Mesaj gönder

Barnabasın yazdığı incil bulunduysa, Muhammedin yazdığı türlerin kökeni kitabı neden bulunmasın ?
Barnabasın kitabını kıbrısa koyan olsa,olsa Allah c.c. dir.

Barnabasın İsaya presante edilmesi haça gerildiği zaman olduğunu hatırlatalım. Kimbilir neler, neler anlattı o halde, Barniye.
Alt 16-11-2009, 14:34
Alchindus Alchindus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

mongus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alchindus, İsa'nın aramice konuştuğu kanıtlanmış , sen daha neyin peşindesin. bir incele bakalım o devri, lisanları, bu oturumda nogada'nın gönderdiği bilgiler var, göz attınmı?
Muhterem esasen sözlerime baktığımda hafif bir kapalılık görsemde esasta kimi tenkit ettiğim zahirdir çünkü isanın hangi dilde konuştuğu malumdur, oda aramcadır!

Yani ben seni değil esasta bu meselelerde konuşmaya ehliyeti olmayan, bazı tercüme vasıtaları ile arapçadan ingilizceye ingilizceden türkçeye devrik tercümeler ve garip tercümeler yapıp bunu lisan bilgisi gibi burada bu işlerden tam anlamayanlara sunan gerçeğe sadakatsiz arkadaşı tenkit ettim!

Kendisi bu vakte kadar gördüklerim içinde en rahat yalan ve yanlış konuşabilen bundan hiç sıkılmayan bir şahsiyettir!

Esasen kıymete alınacak sözleri ve tenkitleri yoktur, bilmemektedir bilmemesi ile övünmektedir!

ozgurrr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alchindus siz bilirsiniz bu Ahmed ismi nereden geliyor ?
http://www.sonpeygamber.info/tr/tr/i...sifatlari.html
Alt 16-11-2009, 14:38
mongus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mongus mongus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Alchindus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem esasen sözlerime baktığımda hafif bir kapalılık görsemde esasta kimi tenkit ettiğim zahirdir çünkü isanın hangi dilde konuştuğu malumdur, oda aramcadır!

Yani ben seni değil esasta bu meselelerde konuşmaya ehliyeti olmayan, bazı tercüme vasıtaları ile arapçadan ingilizceye ingilizceden türkçeye devrik tercümeler ve garip tercümeler yapıp bunu lisan bilgisi gibi burada bu işlerden tam anlamayanlara sunan gerçeğe sadakatsiz arkadaşı tenkit ettim!

Kendisi bu vakte kadar gördüklerim içinde en rahat yalan ve yanlış konuşabilen bundan hiç sıkılmayan bir şahsiyettir!

Esasen kıymete alınacak sözleri ve tenkitleri yoktur, bilmemektedir bilmemesi ile övünmektedir!

http://www.sonpeygamber.info/tr/tr/i...sifatlari.html
Anladım Alchindus; kusruma bakma. kimi kastettiğini anladım. sağol.
Alt 16-11-2009, 14:44
ozgurrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgurrr ozgurrr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Alchindus sayenizde bir yaşıma daha girdim. Esma-i Hüsna'yı biliyordum ama Esma-i Nebi'yi bilmiyordum. Maşallah sayamadım ama Allah kadar ismi-sıfatı varmış.

En çok ilgimi çeken şurası oldu ;

Hz. Adem'in Safıyyullâh, Hz. İbrahim'in Halîlullâh, Hz. Musa'nın Kelîmullâh, Hz. İsa'nın Rûhu'l-Kuds, Hz. Ali'nin Murtezâ ve Müctebâ, İmam Gazzali'nin Hüccetü'l-İslam isimleri aynı zamanda Hz. Peygamber'in de ismidir.

çok acaip

The Greatest Story Ever Sold
Alt 16-11-2009, 14:52
karadut karadut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

KARADUT; saçmalama, İsa'nın yaratılışının, Kuran-ı kerimde hz. Adem'den farksız olduğu vurgulanır. Tabiki insanın ve diğer verlıkların üreme şekilleri aynıdır, o yüzden İsa'nın o incilde sen Allah'n oğlusun diyenlere şöyle atıfta bulunduğu yazar.

Gidin başımdan deliler yerin sizile bereber benide yutmasından korkarım dediği.

sen düşüm İsa peygamberin Allah'a sadakatini.ayrıca Kıbrıs'ta bulunan barnabas incilinde Ahmed yazısı olduğu kanıtlanmış.O kitabıda bi şekil yok etmiişler.

Yine şunu söylüyorum ,jandarma niye el koydu,diyelimki tarihi eser diye. Niye halka sunulmadı,niye saklandı. biz bunların peşindeyiz. sizin saçma fikirlerinizin peşinde değiliz. çünkü böyle bir incil gerçeği var.

Siz burda saçma fikirler üretirken, o savunduğunuz adamlar kanınınzı emip sizleri, bizleri sömürüyo. İnsanlar üzerinden, sırtından ceplerini doldutuyor.

O incil tercüme edilip, basılıp satılsa ve aslıda müzeye konsa sen şu ülkenin ne kadar para kazanıcağını hesap et. Dünya düzenini değiştirecek, devrim niteliğinde kitap bu.

Ama buna benzer inciller ytine bulunur umuyorum, o zamanda İslam dini tescil edilir. baklım o zaman ne olur.
O kadar saçmalıklarınıza bakmayıp benim saçmaladığımı nasılda farkediyorsunuz.Birde kendi saçmalıklarınıza bakabilseniz.

Ne o kıskandınmı isayı ! Ol deyip meryemin rahmine koymadımı.
Şimdi bu sebeble İsa veya herhangi bir hırıstiyan Onu oraya koyan Allahdır demesi siz dincilere göre pek ters düşmese gerekir.
Ademle isanın oluşunda bir fark var diye düşünüyorum.
Adem hiç yoktan yaratıldı,İsa ise bir anaya sahip.

Evrim teorisin en büyük eksikliği bir cennete sahip olmayışı.Kim yok olmak isterki.
Alt 17-11-2009, 00:17
Üye

Gidin başımdan ey deliler, yerin ,sizinle beraber beni yutmasından korkarım.
Alt 17-11-2009, 17:42
kompLeks kompLeks isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Gidin başımdan ey deliler, yerin ,sizinle beraber beni yutmasından korkarım.
korkunun ecele faydası yok.eninde sonunda bu yer seni yutacak.

*' * * * * * * * κadeяiмi değişтiяeвilmeκ вeиiм кadeяiмdiя ! * *
Alt 17-11-2009, 18:38
spartaküs68 spartaküs68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[URL
Diyor ki
http://www.sonpeygamber.info/tr/tr/isim-ve-sifatlari/hz.-peygamberin-isim-ve-sifatlari.html[/URL]
Kutsal Ruh vaadi

yuhanna 14
15«Beni seviyorsanız, buyruklarımı yerine getirirsiniz. 16-17Ben de Baba'dan dileyeceğim ve O, sonsuza dek sizinle birlikte olsun diye size başka bir Yardımcı, Gerçeğin Ruhunu verecek. Dünya O'nu kabul edemez. Çünkü O'nu ne görür, ne de tanır. Siz O'nu tanıyorsunuz. Çünkü O aranızda yaşıyor ve içinizde olacaktır. 18Sizi öksüz bırakmayacağım, size geri döneceğim. 19Az sonra dünya artık beni görmeyecek, ama siz beni göreceksiniz. Ben yaşadığım için siz de yaşayacaksınız. 20O gün anlayacaksınız ki, ben Babamdayım, siz bendesiniz, ben de sizdeyim. 21Kim buyruklarımı bilir ve yerine getirirse, işte beni seven odur. Beni seveni Babam da sevecektir. Ben de onu seveceğim ve kendimi ona göstereceğim.»
22Yahuda - İskariyot değil - O'na, «Rab, nasıl olur da kendini dünyaya göstermeyip bize göstereceksin?» diye sordu.
23İsa ona şu karşılığı verdi: «Beni seven sözüme uyar, Babam da onu sever. Biz de ona gelir, onunla birlikte yaşarız. 24Beni sevmeyen, sözlerime uymaz. İşittiğiniz söz benim değil, benigönderen Baba'nındır.
25«Ben daha aranızdayken size bunları söyledim. 26Ama Baba'nın benim adımla göndereceği Yardımcı, Kutsal Ruh, size her şeyi öğretecek, bütün söylediklerimi size hatırlatacak. 27Size esenlik bırakıyorum, size kendi esenliğimi veriyorum. Ben size dünyanın verdiği gibi vermiyorum. Yüreğiniz sıkılmasın ve korkmasın. 28Size, `Gidiyorum, ama yanınıza döneceğim' dediğimi işittiniz. Beni sevseydiniz, Baba'ya gideceğim için sevinirdiniz. Çünkü Baba benden üstündür. 29Bunları size şimdiden, her şey olup bitmeden önce söyledim. Öyle ki, bunlar olunca inanasınız. 30Artık sizinle uzun uzun konuşmayacağım. Çünkü bu dünyanın egemeni geliyor. Onun benim üzerimde hiçbir yetkisi yoktur. 31Ama dünyanın, Baba'yı sevdiğimi ve Baba'nın bana buyurduğu her şeyi yerine getirdiğimi anlamasını istiyorum. Haydi kalkın, buradan gidelim.

baskılı yerleri iyi bir oku muhammet sonsuza dek mi yaşayacak?
yıl 632 ne oldu o tarihte?

yahu muhammet kutsal ruh mu?
isa,"sizi öksüz bırakmayacağım" diyor yani muhammet misyonunu tamamladıktan sonra "yanınıza geleceğim" diyor
sizin kitabınız bunları tasdik ediyor mu?
milleti nasıl da kandırıyorsunuz olacak iş değil yahu
Alt 17-11-2009, 22:43
Üye

BARNABAS İNCİLİ 43-44

43. "Allah Herşeyden Önce Hz. Muhammedin Ruhunu Yarattı"

İsa, aşağıda kendisini bekleyen sekiz havarisinin yanlarına vardı ve dört tanesi bu sekiz taneye bütün gördüklerini anlattılar; o gün hepsinin kalbinden îsa ile ilgili tüm kuşkular silindi, yalnız hiç bir şeye inanmayan Yehuda îskariyot hariç. îsa, dağın eteğinde bir yere oturdu ve ekmekleri olmadığından, hepsi dağ meyveleri yediler.
Sonra Andreas dedi: «Bize Mesih hakkında çok şeyler söylediniz, bu nedenle, lütfen bize her şeyi açıkça anlatın.» Ve aynı şekilde diğer havariler de kendisine rica ettiler.
Bunun üzerine İsa dedi: «Çalışan herkes, tatmin olacağı bir gaye için çakşır. Bu bakımdan size söylüyorum ki, Allah, kendinde hiç bir noksanlık olmadığı için tatmin olma ihtiyacı duymaz. Zaten O'nun kendinde kemal vardır. Ve işte, çalışmak dileğiyle O, her şeyden önce, yaratıklar Allah'ta rıza ve doygunluk bulsunlar diye, kendisi için tüm (kâinatı) yaratmaya karar verdiği Elçisi'nin ruhunu yarattı; ki, kulları olarak tayin ettiği tüm yaratıklarından elçisi haz ve sevinç duysun. Ve bu nedenle işte her şey bilip gördüğünüz gibi oldu. Ama O neden böyle olmasını diledi?
«Bakın, size diyorum ki; her peygamber geldiği zaman, yalnızca bir kavme Allah'ın rahmetinin işaretini götürmüştür. Ve sözleri de gönderildikleri insanların ötesine uzanmamıştır. Fakat, Allah'ın Elçisi geleceği zaman, Allah O'na kudret ve rahmetinin sonuymuş gibi verecek, o kadar ki, akidesini alacak olan tüm dünya kavimlerine rahmet ve selâmet götürecektir. Dinsizler üzerine güçle gidecek ve putatapıcılığı ezecek, o kadar ki, şeytan'ı kahredecektir; çünkü, Allah İbrahim'e böyle va'd etmiştir: «Dikkat et, senin soyunla yeryüzünün tüm kabilelerini kutsayacağım. Ve sen, Ey İbrahim, nasıl putları parça parça etmişsen, senin soyun da böyle yapacaktır.»
Sonra şöyle soruldu: «Ey muallim, bu va'd kime verilmiştir, söyle bize; çünkü, Yahudiler «îshak'a» diyorlar, îsmaililer ise, «İsmail'e.»
îsa cevap verdi: «Davud kimin oğluydu ve hangi soydandı?»
Cevap verildi: «îshak'ın; çünkü, îshak Yakub'un babasıydı, Yakub da soyu Davud'a varan Yahuda'nın babasıydı.»
Sonra îsa dedi: «Öyleyse, Allah'ın elçisi geleceği zaman, hangi soydan olacaktır?»
Havariler cevap yerdiler: «Davud'un (soyundan).» Bunun üzerine Isa dedi: «Siz kendinizi aldatıyorsunuz; çünkü Davud, şöyle söyleyerek, ona ruhundan rab (efendi) der: Allah rabbına, «Ben düşmanlarına senin ayak taburen yapıncaya kadar sağ yanımda otur» dedi. Allah düşmanlarının ortasında rablık kazanacak olan asanı gönderecektir. «Eğer, sizin Mesih dediğiniz Allah 'in Elçisi Davud'un oğlu ise, Davud O'na nasıl «rab» der? Bana inanın, size söylüyorum ki, va'd İsmail'e yapılmıştır, İshak'a değil.»

44. "Allahın Elçisi Muhammed Yaratılan Hemen Her Şeye Mutluluk Getirecek Bir Nurdur"

Bunun üzerine havariler dediler: «Ey muallim, Musa'nın kitabında böyle, yani va'dın îshak'a yapılmış olduğu yazılıdır.»
îsa, ah ederek cevap verdi: «Öyledir, ama onu Musa yazmadı, Yuşa da yazmadı onu Allah'tan korkmayan hahamlarınız yazdı. Bakın, size söylüyorum ki; melek Cebrail'in sözlerine baktığınızda yazıcılarınızın ve fakihlerinizin mel'anetini anlayacaksınız. Çünkü, Cebrail demiştir ki: «İbrahim, tüm dünya Allah'ın seni ne kadar sevdiğini biliyor; fakat, senin Allah'a oîan sevgini dünya nasıl bilecek? Mutlaka Allah sevgisi için bir şey yapman gerekiyor.» ibrahim cevap verdi: «Bak, Allah'ın kulu Allah'ın dileyeceği her şeyi yapmaya hazırdır.»
«Sonra Allah İbrahim'e şöyle seslendi: «Oğlunu, ilk doğan (çocuğun) İsmail'i al ve dağa çıkıp onu kurban et.» Eğer, İshak doğduğu zaman İsmail yedi yaşında idiyse, o zaman İshak nasıl ilk doğan (çocuk) olmuş olur?»Ardından havariler dediler: «Bizim fakihlerimizin aldattığı ortada; bu bakımdan bize gerçeği anlat, çünkü, biz senin Allah tarafından gönderildiğini biliyoruz.»
îsa cevap verdi: «Bakın, size söylüyorum ki, şeytan Allah'ın kanunlarını hükümsüz kılmak için çalışır durur; ve bu nedenle, yoldaşları olan sahte imanlı münafıklar ve yaşantıları şehvet peşinde geçen günahkârlarla birlikte, bugün hemen hemen her şeyi kirletmiş bulunmaktadır ki, pek az gerçeğe rastlanılmaktadır. Yazıklar olsun münafıklara, çünkü bu dünyanın övgüleri, cehennemde onlar için azaba ve hakarete dönüşecektir.
«Bu nedenle size diyorum ki, Allah'ın elçisi, Allah'ın yarattığı hemen her şeye mutluluk getirecek olan bir nurdur; çünkü o, anlayış ve müşavere ruhuyla, hikmet ve kudret ruhuyla, korku ve sevgi ruhuyla, akıl ve itidal ruhuyla donatılmıştır; rahmet ve merhamet ruhuyla, adalet ve takva ruhuyla, yumuşaklık ve sabır ruhuyla donatılmıştır ki, bunlan o Allah'­tan, bütün diğer yaratıklarına verdiğinden üç kat daha fazla almıştır. Ey, O'nun dünyaya geleceği kutlu zaman! İnanın bana, O'nun ruhunu görenlere Allah peygamberlik verdiğinden, her peygamber gibi ben de O'nu gördüm ve O'na saygı gösterdim. O'nu görünce, ruhum teselli ile doldu (ve) dedim: «Ey Muhammed, Allah seninle olsun ve beni ayakkabının bağlarını çözecek değerde kılsın. Buna ermekle ben de büyük bir peygamber ve Allah'ın kutsal bir (kul)'u olacağım.» Ve îsa böyle deyip, Allah'a şükretti

İşte ben kendi kafamdan uydurmuyorum, İsa'nın vahiy katibi barnabas'ın yazdığı ve arkasında amerikanın olduğu ergenokon çetesinin sır ettiği incilden bunlar. Karbon testi ya<pılarak 1. yüzyıla ait olduğu kanıtlanmış ve Barnabas'ın m.s 48 yılında yazdığı tescil edilmiştir.

Kimseyi kandırmıyorum, aydınlatıyorum.

Önerilen Siteler