Youtube'da "Bilinen Ünlü Müslümanlar" diye aradığınızda karşınıza çıkan klibi inceleyin.
Örnekler;
1. Tolstoy demiş " Hz. Muhammed kitabını Rusça'dan Azerice'ye çeviren Prf. Dr. Telman Hurşidoğlu Aliyev, Tolstoy hakkındaki kitabında, bir arapla evlenip İslam'ı kanul etmiş İman Valeriya Porohova isimli bir Rus yazarın anılarına da yer veriyor. Prohova, ünlü yazar Tolstoy'un son zamanlarında İslam'ı kabul ettiğini ve bir Müslüman gibi toprağa verilmeyi vasiyet ettiğini iddia ediyor.
2. Mel Gibson " İsa'nın Aşkı filminden sonra Hristiyanların tepkisini çekmek istemediğim için, müslüman olduğumu açıklamadım. Ama artık içimdeki İslam aşkını gizli tutmam mümkün değil." şeklinde konuştu. Bir süre islamın bilgisini çeşitli ülkelerdeki medreselerde geliştirdikten sonra sinema kariyerine devam edeceğini açıklayan 50 yaşındaki aktör, şu anda yönetmenliğini yapacağı ve başrolünü oynayacağı ve Hamza'nın hayatını konu edeceği "Allah'ın Kılıcı" isimli filmin, senaryosu üstünde çalışmakta olduğunu belirtti.
3. Will Smith " İslam ile boksör Muhammmed Ali vesilesiyle tanışan Will Smith.........
4. Kaka " Brezilya'lı yıldız futbolcu Ricardo Kaka müslüman oldu. Kuveyt'e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu açıkladı. Kaka müslümanlığı şeçmeden önce bir çok kitap okuduğunu açıkladı. Kaka Kuveyt'te yaptığı açıklamada "Ben Müslüman Olmak İçin Doğdum" dedi.
5. TATU'nun üyesi Julia WOLKOWA " Rus Medyasında çıkan haberlere göre ünlü bayan TATU'nun üyesi Julia Wolkowa evlenerek islamiyeti seçtiğini açıkladı.
Bu kadar yalanla nereye varırlar bilemiyorum. Anlam veremiyorum. Buna sadece okuma ve araştırma kabiliyeti olmayan koyun takımlar inanır. İşyerimdeki müslüman olan arkadaşım bile bunların yalan olduğunu kendi söyledi. Daha bir sürü örnek var da..........
Bir de internet adresleri vermişler.
www.islamiyetustundur.com, wwww.islammerkezi.com
Çok ama çok seviyesiz.