Savcilar Beni Tutuklayin
Türkiye Cumhuriyetinin Zeki Savcıları, Aptal olan ben darbeciyi Tutuklayın...
Beni Tutuklayın, Ben darbe yapmayı planladım.
İşte beni ele veren belgeler:
*Ben bir orgeneral iken, komutam altında binlerce tam donanımlı silahlı asker varken, aptallık ettim, istanbulda bir gecekonduya darbede kullanılmak üzere birkaç elbombası sakladım.
*Ben aptallık ettim, darbeyi tek başıma sessizce yapabilecekken, Ticaret odası başkanından, gazetecilerden şundan bundan yardım dilendim.
*Ben aptallık ettim, darbe ile ilgili planlarımı, günlüğüme yazıp cümle aleme okuttum.
*Ben aptallık ettim, Ergenekon örgütünün kuruluş metnini, okumam yazmam yokmuş gibi başkasına yazdırdım.
*Ben aptallık ettim darbe ile ilgili tüm konuşmalarımı telefonla yaptım, azıcık aklım olsa telefonların dinlendiğini tahmin ederdim.
*Ben aptallık ettim, darbeyi ansızın değilde, ağır ağır yapmaya kalktım.
*Ben aptallık ettim bunca elimde güc varken bi darbeyi yapamadım, Ey Cumhuriyetin Zeki savcıları, beni tutuklayıp hapse atın, sizde bu deli zırvalarına inandığınız icin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarına kapanın.
Sizin Bu Ergenekon İddaanamenize çocuklar değil kargalar bile güler, Sayın 2. CUMHURİYET SAVCILARIM.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|