Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 18-07-2008, 22:29
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Yazıdan bir alıntı "Ben ona; “neden ateist oldun” diye sorunca, o da dedi ki “acaba Allah var mı?” bende dedim ki: bak kendin bile Allah’ın var olduğunu ispatlıyorsun, yok olan bir isim bana söyleyebilir misin? Elbette söyleyemezsin, demek ki Allah vardır " gerçekten mi? O halde yukarda bir arkadaşın da dediği gibi FOKAFİDAKAMAZUKA isimli Tanrı da var. Yok olan bir ismi söyleyemezsin ki.

"Her ne Kadar Arsel Kur’an’ın Araplar tarafından tasarlandığını söylese de, tüm tarihçiler tarafından gün gibi biliniyor ki Arapların böyle bir şey yapmaları imkânsızdır. Binlerce hatta milyonlarca eser tahrif edilirken hem de birkaç yıl içinde" Birincisi Araplar her eseri tahrif ediyorsa muhtemelen Kur'an da tahrif edilmiştir. İkincisi bu arkadaşlar bir araştırsın Mısır'daki İskenderiye kütüphanesini kim ne gerekçeyle ve nasıl tahrif etmiş? Bir araştırın da görün bu iş nasıl olmuş.

"Arsel, Kur’an ayetlerinin “aklı dışladığını” vurgular. Oysa Kur’an’da akla ters düşecek herhangi bir ayet mevcut değildir." denilmiş. Evet Kur'an'da "Biz onların kalbini mühürledik... Allah dileseydi hepiniz iman ederdiniz..." ayetlerinin yanı sıra bizzat Allah tarafından kalbi mühürlenen inanmayanların kanlı irin yiyecekleri cehennemde cayır cayır yanacakları da yazmaz.
"Arsel ısrarla “hayır ben İngilizce bilmek istiyorum da, Arapça neye bileyim ki, Darwın’in eserlerini okuyorum da neden kuranı okuyayım” demekten kendisini adeta alıkoyamaz hale gelmiştir. Bunun nedeni de tamamen batıya özenerek gerçek kimliğini kaybetmişliğindendir." diyor Muhammed kardeşimiz Arsel bunu "Kur'an siz anlayasınız diye apaçık bir Arapça olarak indirildi" ayetine karşılık diyor bunu yazmamış. Yani nedeni özenti değil. Bir de Turan Dursun ölmeden evvel gelin tartışalım derken fellik fellik kaçanlar kimdi? Tek kale maç güzel değil mi?

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik

Konu yucemanitu tarafından (18-07-2008 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler