kimler bunlar ?
Banka açıp faizsiz kazanç, faizsiz bilmem ne gibi laflar zırvalayan kişiler tabiki.
en küçüğünden bir örnek vermek gerekirse bir kredi kartı aldığınızda ödeme zamanı gelip ödemesini yapamadığınız karta işlenen
faiz diğer bankaların işlediği faizle
aynıdır
e hani faizsiz kazanç ?
faiz kelimesinin sadece ismi değişiktir bunlarda. Ödemediğiniz an tabiki haciz yolu ile alacaklardır bunlar fazinide, anaparalarınıda, Hem hani sizin insanlığınız dininiz. Tv'lerinizde günün 24 saati insanlara insaniyetlik ve dini duyguları aşılamaya çalışırsınız. Birde insani yardım dernekleri kurup saf, uyuttuğunuz insanlardan yardım talep edersiniz. Hem dininizde okadar samimi iseniz kendi kazandığınız paradan versenize insanlara yardım olarak. ha hatırladım bir ara vermiştiniz 5-6 ay öncemiydi neydi. batmanda sizin insani derneğiniz fakirlere 3 kilo patates ile 2 kilo et dağıtmıştı. onlardan aldığınız değerlerin binde birini geri vermiştiniz onlara. birde çok iyi bir halt etmiş gibi o görüntüleri tv'nizde haber yapmıştınız. yani tv'nizde göstererek onların onurlarınıda incitmiş oldunuz.
kaynak