Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-09-2008, 22:07
çakırcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
çakırcalı çakırcalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

boopss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayat amacınız açık yakalamak olursa ben sizi soyup soğana çeviririm..Anlatmak istediklerim gayet açık ve net..E insan değişmiyo diyosunuz yani..E madem öyle öküzün tepesinde dünya yaw yada tepsi diyelim..O günkü bilimin söyledikleri şimdi kaka oldu..ee inanan varmı dünaynın düz olduğuna..zekanın ve bilimin geçmişteki yanlışlıklarını bugüne atfedemezeniz..Bu verdiğiniz komik güneş örneği de bilimadamlarının dünya düzdür savını hala savunmanız gerektiğini sizinde onlara hala inanıyor olmanızı gerektirir...Bugün sizin veya benim bi şekilde yaptığım yanlışlığıda geleceğe atfedemezsiniz..bu bilimsel olarak saçmadır..

gereksiz cevap...
Sen daha okuduğundan bir anlam çıkarmaktan acizsin. Bugün savunduğum düşüncelere üç kuşak sonrasının bir yeriyle güleceğini söyleyen sensin. Ama ben Galilei'nin 500 yıl önce söylediği şeye hiç de gülmüyorum, çünkü "doğruluğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeye gülünmez"; gülenler de, bilimden bihaber olan, bugün ne söylenirse söylensin, üç kuşak sonra gülünç olacağını iddia eden gülünç kişiler olur ancak.

Sana bir fıkra anlatayım: Koyunla keçi yarışa girmişler. Yarışın bir yerinde koyun bir bakmış ki keçi epey arkada kalmış, katıla katıla gülüyor. Koyun geri dönüp keçinin yanına varmış ve "Ne o yahu, yarıştığımız yerde durup gülmeye başladın. Hayırdır?" demiş. Keçi de: "Yahu bir ara dikkat ettim de, sen koşarken kuyruğun havalandı, k.çını gördüm." demiş.

Açığımı bulacakmış da, soyup soğana çevirecekmiş! Üç kuşak sonrasının benim düşüncelerime gülüp gülmeyeceği konusunda bir şey demiyorum. Ben şu an sana gülüyorum ya...

Önerilen Siteler