Eşcinsellik İle İlgili Ayetlerin Yanlışlığı Nelere Malolmuştur
Kuran'da bir çok mucize olduğu ifade edilmeye çalişiliyor.Oysa o kadar çok bilime aykırı ayet var ki..
Eşcinselliğin istisnalar haricinde genetik olduğu tıp bilimince kabul edilmiş olmasına hatta hastalık olarak kabul edilmemesine rağmen Kuran ayetleri nedeni ile bu insanlar acı çekmektedir.
Madem Kuran geleceği biliyordu o zaman onları lanetlemek yerine...Onlarında hakları olduğu türünde bir ayet gelebilirdi..Nerede kuran'ın evrenselliği.
Geçtiğimiz senelerde özürlü bir gençle tanışmıştım.Tekerlekli sandalyeye mahkumdu.
Utanarak kendi cinsine ilgi duyduğunu ancak bunun dini inancına göre yanlış olduğunu bildiği için acı çektiğini söylemişti.. her türlü sorununa ek olarak birde bu sırtına yük olarak binmişti.Ben bunun utanılacak bir şey olmadığını söyledim ama nafile bir kere buna inanmıştı...Hem kendisi kabul etse bile çevresi kabul eder miydi?
İran Cumhurbaşkanı Amerika'da sırıtarak "Bizde Eşcinsel Yok" demiştir.
Bu lafı ile tüm eşcinsellerin avrupa amerika da olduğunu ima etmiştir.
Oysa durum hiçde öyle değildir..
İranda da en az diğer ülkelerde ki oran kadar eşcinsel vardır.Bu kişiler zorla ameliyat olmaya zorlanmaktadır...
Ne yazik ki hiç bir bilimsel veriye dayanmayan yanlış bir ayet nedeni ile insanlar acı çekiyorlar.Müslüman ülkelerde milyonlarca insanın hayatı zindan oluyor.
Konu ile ilgili haber
İran eşcinselleri öldürmesin!
Fakat sadece yok saymakla da sınırlı kalmıyor. Aile ve çevre baskısı, kırbaç cezaları, zorla yapılan tedaviler, ameliyatlar... "Oh! Ameliyat olup kurtulsun işte" diye düşünenler var belki, ama ameliyat olmakla iş bitmiyor! Bu sefer de transseksüel olduğunuz için aşağılanmaya katlanmak zorunda kalıyorsunuz.
Bu korkunç, korkunç, korkunç bir şey. Daha korkuncuysa şu: İran insan hakları örgütlerinin verilerine göre, 1979’da yapılan İslami devrime göre eşcinsel olmak "suç" sayıldığından bu yana, dört binden fazla gey ve lezbiyen taşlanarak, kırbaçlanarak, "asılarak" öldürüldü. Yani "işkence" yapılarak...
Bunu okuyunca siz de birden ürperdiniz mi? Ben ürperdim.
İki oğlan çocuğuna eşcinseller diye işkence...
Peki bunları okuyunca aklınıza geçen senelerde olan bir olay geldi mi? Öğrendiğimden beri aklımdan çıkmayan bir olay bu. 2005'te İran’da gerçekleşen "insanlık dışı" olaylardan...
Mahmoud Asgari 16 yaşında, Ayaz Marhoni de 18 yaşında bir eşcinsel. Söylemeye dilim varmıyor ama "suçları" yalnızca birbirlerini sevmek. Çok klişe bir laf gibi gözükebilir ama tek "suçları" bu! Cezalarıysa insanı sandalyesinden yere düşürecek, afallatacak kadar iğrenç.
14 ay... bir yıl iki ay... 406 gün... Ne derseniz artık... Günlerce işkence... 228 kez kırbaçlanma... Ve... Ve kim bilir ne kadar aşağılayıcı söz... Yalnızca birbirlerini sevdikleri, böyle bir dünyada "sevebildikleri" için...
|