Sitemizin "Yeniden Yapılanması" nasıl olmalı ?
Değerli üyelerimiz,
TD sitesi olarak son iki yıldır kendisini diğer forumlardan ayıran yeniliklere imza attık.
Site yönetimini bireysellikten çıkarıp bir karar ve yürütme organına devrettik. Bu yapılanmanın keyfileşmesini engellek amacıyla bir site tüzüğü ve bu yönetim organlarının bu tüzüğe uymasını denetleyecek, üyelerin forum içerisinde haksızlığa uğramasını önleyecek Disiplin Kurulu oluşturduk.
Bir sonraki adımımız ise Karar organının daha kollektif olabilmesi için tüm yöneticilerin eşit oyla katıldığı küçük bir meclis gibi davranan Genel Yönetim Kurulunu oluşturmaktı. Şu ana kadar bu yapı sitenin işlevlerini yerine getirmesinde temel itici gücümüz oldu.
Ancak bu noktada sitemizin yeni bir sıçrama ve dönüşümü başlatmak durumunda olduğunu düşünüyoruz. Tüm üyeleriyle bilgi üretmek ve en geniş kesimlere ulaşmak amacında isek yeni yapılanmalar, çözümler bulmamız gerektiğine inanıyoruz.
Sizlerden isteğimiz "Nasıl Bir Site" düşündüğünüzü bu başlık altında dile getirmenizdir.
Ancak ricamız önerilerin doğrudan hangi organlarla, hangi yöntemlerle ve nasıl sorusuna da cevap verebilmesidir.
Saygılarımızla.
T.Dursun Sitesi
Genel Yönetim Kurulu
|