EVRİMCİLER sadece şunun cevabını verin
Evrimciler. sadece şunun cevabını verin. herşeyi kabul ediyorum varsayıl. tamam evrim var. ben maymunum. sizde öylesiniz. hatta ben. hayat tesadüfen başladın. mokelülle rmineraller falanalr filanlar tesadüfen bir ayara geldiler. herşey kabul. canlı kendiliğinde oluş. tıpkı elmanın içinde kendiliğinden oıluşan kurtçuklar gibi. peki kendliğinde oluşan bir canlıya öörneğimiz var. ama iki cinx (erkek ve dişi) olarak oluşan canlıyı nasıl açıklayacaksınız. bunların bir tanesinin oluşması için iki cinsin birleşmesi gerekir. o halde bunlarda ilki nasıl oluşdu. yoksa iki cinse tesadüfen aynı anda oluşup birleştilermi. yada neden iki cins 4-5 tane garip garip cinsler neden yok. bitkilerdede iki cins vardır. bitkilerde neden çiftler var. neden herşey çif
birinin oluşumu için ikisinin birleşmesine ihtiyaç var. bu nasıl kendiliğinden olur. eğer ilk canlı kendiliğinde oluştuysa onu kim dölledi. eeğr tesadüfen olşabiliyorsa, bazı çiflerin çocukları neden olmuyor. en uygun şartlar sağaldığı halde neden bazı kişilerin çocuğu olmuyor. tesadüfen oluşan canlı bilinçi oalrak yapılmak istendiği zaman neden oluşamıyor. tabiki hepsinin bilimsel bir açıklaması var. ama sizin savunduğunuz evrim gibi bir bilimselliği yok. sizinki fantazi gibi birşey.
evet cevaplarınızı bekliyorum. nedne iki cins. kendiliğinden oluşabilecek kadar kompleks bir yapısı olan hücre kendi kendini dölleyecek kadar mükemmel değilmi.
dip not:
hodri meydan. adam akıllı cevap verebilecek olanlar cevaplasın. kıllık yapmak isteyenler özelden kıllık yapsınlar.
|