Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

 
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
  #1  
Alt 22-12-2008, 10:45
emrekalkavan emrekalkavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 27 Nov 2008
Mesajlar: 200
Post Bir Fotoğraf

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın katre

Başka bir başlıkta da sormuştum; tanrı ya da benim deyimimle bir başlatıcı konumuz dışı olmalı. Siz esas Muhammed'e ve onun ispatlarına gellin. Muhamed'in bu tanrının elçisi oldugunu Muhammed'in sözleri haricinde nasıl kanıtlayabilecegiz.

Bir tanrının olması bize bir yaptırımlar zinciri sunmuyor. Şimdiye kadar ne siz ne ben, ne de bu başlıkta yazan herhangi bir inanan/inanmayan arkadaşım böyle bir duyum almadı. Bildigimiz tek duyum peygamberlerin lafızları, ama onları da vahy alırken gören, duyan yok. Kuran da Muhammed'in agzından çıkan bir kitap, ya da sözler manzumesi.

Gelin Muhammed'in haricinde Muhammed'in peygamberliginin kanıtlarını bize gösterin. Tarihsel ve arkeolojik olsun. Tanrı gene var olsun. Zararsız bir tanrıya itirazım yok. Ama bu tanrının bize ceza/ödül kespettiginin sonucuna neye dayanarak varıyoruz.

saygılarımla
kuran da yok edilen eski insanlardan bahsedilir.. bunların bazısının bulguları mevcut ..

insan,cennete de cehenneme de kendi emeğiyle gider.
Alıntı ile Cevapla
 

Önerilen Siteler


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:19 .