Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15-01-2009, 04:53
diagoras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
diagoras diagoras isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Smile Herkese Merhaba

Oncelikle herkese merhaba demek istiyorum, bi suredir siteyi ziyaret ediyorum ve yazilari okuyorum. Icerikten cok faydalandim ve emegi gecen herkese tesekkur ederim. Uye olma sebebim acik fikirlilikle , saygili bir ortamda basta ogrenmek, tartismak ve elimden geldigince katki sunmak. Umarim basta internet ve her turlu medyada sitenizin sundugu icerikler ve benzerleri cogalir. internette milyonlarca yalan yanlis bilgi veren carpitilmis iceriklerde kaynak var ozellikle youtube gibi sitelerde bunu daha sik gorebiliyorum. Buna karsilik isanlarin ulasabilecegi bilimsel icerikte kaynak ve arastirmalar ozellikle turkce olarak kisitli, bu noktada bu sitenin onemini kendi fikrim olarak belirtmek isterim. Herneyse fazla uzatmiyayim zira fikirlerimi paylasmak icin daha cok firsatim olacak. Bernard Shaw'dan bir alintiyla sitedeki herkese saygilarimi sunmak istiyorum. "İnançlı bir insanın şüpheci bir insandan daha mutlu olması, sarhoş bir insanın ayık birinden daha mutlu olmasından farklı değildir."

Önerilen Siteler

Etiket
merhaba