Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15-01-2009, 07:14
toresta toresta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

toresta - MSN üzeri Mesaj gönder

mcht´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin tek amacınız var o da islam dinini zayıf imanlı insanların kalplerinden söküp atmak ve islam dinini çarpıtmak ama şunu bilin ki siz asla amacınıza ulaşamayacaksınız çünkü kuran allahın kitabıdır bunda şüphe yoktur allah asla yalan söylemez ve her dediği şeyde de sayısız hikmetrleri vardır islama neden bu kadar saldırıyorsunuz anlamadım ama domuz yiyen aavrupa da ne kadar çok fuhuş ve rezalet yaygın bunu hepimiz biliyoruz teknoloji de geri kalınabilir fakat telafi olunur biseydir teknolojide geri kalmışlık ahlaksızlığın ise telafisi olmaz bunu bilesiniz
siz avrupaya mi sadece bakarsiniz ulkemizdeki rezillikleri hicmi gormuyorsunuz hemen avrupaya laf ilk once ulkemize bakalim lutfen bu ulkede olan fuhuslar tacizler nedendir acaba bu gibi iliskilerin domuz etiyle hicbir alakasi yok benim dusuncem .acaba dana etimi?veya kuzu veya tavuk? Hepsi bos isler gecin bunlari turkiyeninde fuhusta rezillikte onlardan eksik bir tarafi yok iyi dusunun sebeb bana gore domuz eti degildir......

Önerilen Siteler