allahın şımarık çocukları: İsrailoğulları
biz türkler olarak; hadislerde bile var mıyız yoksa yokmuyuz tartışması yaparken israiloğulları kuranda ammada çok yer kaplıyorlar.
allah hem niye sürekli onları kayırmış anlamadım. madem hepimiz sınav oluyoruz, onlara niye hep kopya vermiş, hemde onlar kopya istemediği halde başına vura vura al bu kopya demiş ki...
bakara:47
Ey israioğulları! size verdiğim nimetimi ve (bir zamanlar) sizi cümle aleme üstün kıldığımı hatırlayın.
bu ayeti okuyunca insanın aklına ister istemez; ben insan değil miyim? ben kulun değil miyim şarkısı geliyor? neden bütün peygamberler israiloğullarına gelmiştir, 125.000 peygamberden bahsedildiği halde. hep diğer toplumlar mı unutmuş, kayda geçmemiş de israiloğulları kayıt altına almış.
dikkat edelim ey karadenizliler demiyor allah!!! ey israilliler diyor!!!
adamlar koskoca allahla dalga geçiyorlar, valla musa kardeş biz görmezssek inanmayız, yok öle yağma, eğer gösteriyosan hadi, yoksa bırak daha altından buzağı filan yapacağız diyorlar. allah tabi yahudinin allahı; seni beni görmez ama onları görür. hemen bir yıldırım çarpar. hepsinin dil iki karış dışarı çıkar. ölürler. allah bununla da yetinmez. bir reenkarnasyon olayı yapıp geri diriltir. musa gördünüz mü lan olum!!!hadi bakayım secde edin lan musa abinize der!!!
allah bununla da yetinmez tabi. israiloğulları için yemez yedirir, en tatlı kudret helvalarını, en lezzetli bıldırcınları yaratır ama tadına bile bakmadan israioğullarına sunar. güneşten kendisini değil sevgili yahudicikleri korur. üzerlerinde bulut gezdirir. (bu bulut olayı tanıdık geliyor. allah neden şezlong filan yaratmamış da sürekli bulutla uğraşmış) günler bitiyor ama allahın israiloğullarına mükafatları bitmiyordu. bu seferde susamışlar; kıçlarını bile kaldırmaya gerek duymadan musadan su istemişlerdir. musanın vuruşuyla 12 pınar çıkar ve 12 yahudi boyu bu sudan beslenir. tabi allah bu sırada dünyanın kalanıyla ilgilenemiyor çünkü yahudiler tüm zamanını alıyor. sürekli adamlarla yazışıyor, haber yolluyor, haber alıyor filan. çok yoğun yani. saçını süpürge ediyor da yine yaranamıyor ama. koskoca kızıldenizi ikiye bölüyor da bana mısın demiyorlar. neyse ki allah sinirleniyor artık. bir cumartesi günü yasakları dinlemeyenlere maymun olun deyiveriyor. insan maymundan mı geldi sorularına böylece yanıt veriyor.
allah nedense sürekli israiloğullarıyla irtibatta olmuş. kesilecek bir öküz için bile, rengine, cinsine, nasıl olduğuna varıncaya kadar sormuşlar. ve koskoca allah lan manyaklar ister inanın, ister inanmayın, inanmazsanız yanarsınız dememiş, hep onlarla uğraşmış...neden???????
müslüman arkadaşlara soruyorum...allah bir milleti üstün yarattığını itiraf ediyor...siz ne diyorsunuz?
not: anlattıklarım, uydurma değildir( benim uydurmalarım değildir ) bakara suresinin 45. ayetinden başlayıp 74. ayetine kadar anlattıklarımı aynen görebilirsiniz.
|