O adamı seviyorum ama....
minicik bir kitaptan kadınların kocalarıyla ilgili komik söylemleri
yıllar önce almıştım bu kitabı ve her okuduğumda hala gülmekten kendimi alamıyorum
iyi eğlenceler.....
Yakın Mekanlar:
"Patronun kim olduğunu göstermek için köpeğe hırlar."
"Evin içinde kaybolmuş bir köpek yavrusu gibi takip ediyor beni.Arkamı dönsem ona çarpıyorum,biraz hızlı dursam o bana çarpıyor."
"Saklama huyu vardır.Kedimizi çok severdi,bir yumak tüyünü saklıyor.Kedimiz öleli on yıl oldu.Tüy yumağı hala başucu çekmecesinde."
"Kocam hiçbirşeyden ayrılamaz.Komodini üç dört yıl öncesinin dergileriyle tıka basa doludur.Dolabı,eski giysileriyle taşıyor.Zamanla sararmış ya da iplik iplik olmuş gömleklerini bile atsam sinir krizleri geçirir.Artık içine sığamadığı yırtık pantolonlarıda.Lastiği yenmiş çorapları da.Bunları giymez,bunlar öylece yerli lerinde durur.Disco gömlekleri.İspanyol paça pantolonlar.Deri pantolonlar.Bir müze açabilir."
"Birşey kırıldığında -ne olur ne olmaz- parçalarını saklar.Bodrumumuz kırılmış aletler mezarlığı.Bilgisayarlar,kahve makineleri,tvler,radyolar,bir buzdolabı,çamaşır makinesi.Ben öldüğümde allah bilir beni de orada saklayacak,gün olur parçalarımı kullanır diye."
"Her sabah kahvesini arabasında içer.Kendime fincan bulamam çünkü hiç birini geri getirmez.Arabasını arasanız içinde çeşitli şeylerin büyüdüğü iki düzine fincan bulursunuz."
"Önüne neden bir tabak koyuyorum bilmiyorum.Yemeği tabağından dışarı masaya dağılır.Ekmek kırıntıları,tavuk budu,kemikler tabağını çevreler.Kedim bile daha temiz yiyor."
"Kendine ait bir alana ihtiyacı olduğunu söyler.Onun yastığında yatamam-üstüne adı işlenmiştir- tarağını diş macununu kullanamam.Traş bıçağına yanlışlıkla dokunursam tanrı yardımcım olsun."
"Varsan,çarp!!!"
|