Rab Mesih
isa mesih hayat ve yaşam benim demiştir...tevratı ve zeburu tamamlamaya geldim demiştir...bunu yaklaşık 2000 yıl önce sölemiştir..müslümanlar ise incil bozulmuştur diyerek tanrının gücünü ve kudretini yok saymıştır...bakınız tanrı nedir?mutlak hakim değilmidir?kudretli olan değilmidir?peki müslümanlar incil bozuldu diyerek tanrıyı yerin dibine sokmuş olmuyorlarmı?bugün dünyada ateist varsa bunun sebebi müslümanlardır çünki ateistler diyorki sizin tanrınızın kitabını insanlar bozmuş ...yani sizin tanrınız insanlara boyun eğmiştir ve böle bir tanrı olamaz...bunu aklı yerinde bilinçli olan hiç bir insan kabul edemez...ms 1 yılından 630 yılına kadar olan süreçte incilin bozulmasına zaten imkan yoktur...630 yılda ..incil bozulmuş diyenler düşünsünler bir kuran 630 dan 2009 a kadar okunmuş ve aynen gelmiş incil ms 1 ile 630 yılları arasında okunmuş ve okuyan herkes tasdik etmiş..630 dan 2009 a kadar olan süreçtede incili okuyanlar aynen tasdiğe devam etmiştir....müslümanlar tanrıyı reddediyorlar..isa mesih gerçek yaşam benim diyor islam ise kabul etmiyor...tanrıyı kabul etmeyen zaten ateisttir kısacası islam=ateizm dir...TANRININ KİTABI OLAN KİTABI MUKADDESE DEİŞMİŞTİR DİYEN İSLAM ALEMİ TANRIYI ZAYIF VE İNSANLARA MAĞLUP OLMUŞ OLARAK GÖSTERDİKLERİNİ BİLMİYORLARMI?tanrı incilde tektir,çoklu tanrı diye birşey yoktur..bu islamın incile iftirasıdır....tanrı 3 farklı yönde kendisini tanıtıyor...baba-kutsal ruh ve isa mesih....bu 3 aynıdır ama islama göre 3 tanrıdır...bunu sorun müslümanlar böle bilir....ben isa mesihe iman ettim...isa mesih havarilerine şunu diyor ilerki zamanlarda öle harika gözüken kitaplar veya sahte peygamberler gelecekki bana inananlar bile ozaman sapabilecekler...sizden istediğim beni hep takip etmenizdir...diyor mesih isa rab....
|