Yeniden yaratılışa inanmıyorsunuz...
bildiğinz gibi Dna dan klonlama başladı bile... Dna da ki bilgiyi ve onun hafızasına kaydettiği enerjiyi yani anıları okumada hızla yol kat ediliyor daha şimdiden..
Şİmdi değil, belki 10 yıl sonra belki okunacak siz ölseniz bile, dna nız kolanlanıp aynı hafızaya ve duygusal enerjiye sahip bir kopyanız ( hafıza ve duygusal bütünlük aynı olursa yine siz olacaksınız ) yeniden doğabilir.
Bırakın 10 yıl sonra olmasın, 100 ,1000, 1 milyon yıl olsun... Yada boşverin, insanoğlunun ömrü yetmesin, başka bir medeniyet 1 milyar yıl sonra gelip dünyadaki dna yığınlarını topraktan ayıklanıyıp yenib ir teknoloji ile yaşayan herşeyi yeniden değerlendirmek veya köle yapmak için yeniden diriltsin..
Allah dileidği şekilde yeniden diriltir.. Ama şu gerçek ki, yeniden diriliş birileirnin eliyle ( melekler-uzaylılar-görünmez enerjiveya ışınsal varlıklar ismi neyse.. yada bizzat sonsuz enerjinin kendi eliyle ) gerçekleşecektir...
Gelecekte peygambrlik ilan eden ve büyük teknolojiye sahip bir medeniyetin başkanının, dünyamızda yada başka bir gezegenden gelerek ..tüm insanların Alah ın emriyle diriltip özel bir bilgisayarda sorgulanmayacağını, ve sanal gerçeklik cihazlarına yerleştirip hakettiklerini yaşatmayacağına nasıl emin olabilrisiniz? Bilimkurgu sandıklarınız birerbirer gerçek oluyor.. Bu nedenle yeniden idrilişin mutlaka olacağını kabul etmelisiniz. Sonsuzluk uzun bir süre.. tüm ihtimaller ve çılgınca gibi görünen fikirleirn gerçekleşmesi için gayet makul sürede bir zaman dilimi
Bana deli diyebilrisiniz, ben bu şekilde olacak demiyorum. adece sizi farklı ve geniş açıdan düşünmeye davet edip, kesinlikle olabilecek şeyler hakkında ki fikrilerinizi geliştiremey çalışıyorum..
İnsan yeterince inanırsa herşeyi yapabilir, Tanrıdan ilham alan bir insan, yada herhangi bir varlık, yine onun veridği güçle ve izinle ... biiznillah.. cennet ve cehennemin ustası olabilir.. Yeniden dirilişinde... Kuran daki anlatımlar sembolik de olabilir. O melek yada insansı gruplar bir benzetme olabilir...
Yada herşey düşündüğümüzn çok daha ötesinde olabilir..
Sonuç olarak KUran a tam olarak okudum ve iman ettim ve anlattıkları bana zaten olacak, ve olması gereken makul şeyler gibi geliyor.. İman ettim şahit olun..
Haydi birisi çıkıp, bu saydıkların sonsuz zaman dilimi içinde asla olmayacak desin.. Olmaya başladığını bile bile hemde..