Benim için bir mucize
Bundan yaklaşık 1 ay önce 1 çocuğum daha oldu.Lafı uzatmayayım,herşey çok iyi gidiyordu..Ta ki 2 mayıs cumartesi saat 23 sularına kadar.Bebeğim şiddetli bir şekilde kustu ve kusmuğu üst solunum yollarını tıkadı ve nefes alamamaya başladı.Gittikçe morarıyordu.Evdeki imkanlarla aspire etmeye çalıştım ama yetmedi.Sadece 10-15 saniyede bir 1-2 nefes alabiliyordu.Bebeğimi kaptığım gibi caddeye çıktım ve ilk geçen arabayı durdurarak,hastaneye koyulduk.Yolda da sürekli suni teneffüs yapıyordum.Nihayet bebeğimi hastaneye yetiştirdim.Çok şükür oradaki müdahaleyle bebeğim kurtuldu.1 gece yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu oldu..
Şimdi gelelim olayın benim için mucize olan yanına:
Benim işim gereği 2 mayısta 24 saatlik nöbetim vardı.1Mayıs'ın resmi tatil olmasının ardından cuma günüde de başka bir arkadaşıma 24 saatlik nöbet konuldu.Fakat o gün arkadaşımın önemli bir işi olduğu için benden nöbetleri değişmemizi rica etti ben de kendisini kırmadım ve nöbetleri değiştik. 29 Yıl aradan sonra 1 mayısın tatil olmasaydı,üstelik o gün cuma gününe denk gelmeseydi, arkadaşımın o gün önemli bir işi olmasaydı ve benim yerime başka bir arkadaşımla nöbetini değiştirseydi veya ben teklifini kabul etmemiş olsaydım kızımın asfiksiye girdiği saatlerde ben nöbette olacaktım,eşim sinir krizleri geçirdiğinden müdahele edemeyecekti , ben de yetişemeyecektim ve bebeğimizi de kaybetmiş olacaktık.Sanki 1 mayıs benim ve bebeğim için tatil edilmişti ve bütün bu değişiklikler sanki bizim için gerçekleşmişti.Bir Yaradana ister inanın,ister inanmayın bütün bunlar apaçık bir mucizedir.Hayatımda yaşamış olduğum diğer başka mucizeler gibi.Tabi bunu ancak ayette geçtiği gibi derin hissiyat sahibi kimseler anlayabilir....Ve Rabbime defalarca şükrettim.Bizi hastaneye yetiştiren insanlara,orada müdahele eden görevli arkadaşlarımıza,nöbetini benimle değişen arkadaşıma defalarca teşekkür ettim ve onlara minnet dolu hisler taşıdım/taşıyorum.Bir teşekkür de 29 yıl aradan sonra 1 Mayıs tatil yapan R. Tayyip ERDOĞAN'A....Ne diyelim?"Yaşasın 1 Mayıs".
|