Orgon Akümülatörleri ile Yaptığım Çimlendirme Deneylerinin Sonuçları: Şaşırtıcı Sonuç
Sanıyorum, 2 hafta önce iki tane çaydanlıktan bir tanesini orgon akümülatörü yapmıştım. Bir tanesini ise karşılaştırmalı olarak olduğu gibi kullandım.
Çaydanlıkların dibine ıslak pamuk döşedim. Üzerlerine de 5'er tane fasülye tohumu bıraktım.
Tam bir hafta boyunca hergün gözledim. Fasülye tohumlarını 3-4 cm sürgün verinceye kadar gözetledim. Fakat aralarında hiçbir fark görememiştim. Hatta normal çaydanlıktaki sürgünler yarım cm fazla bile olmuştu. Kontrol etmeyi bırakmıştım. Fakat deney düzeneğini bozmadan olduğu gibi unutmuştum. Derken aradan 8-10 gün geçti. Derken aklıma geldiler. Koktular mı, çürüdüler mi diye, doğru düzgün ışık görmeyen, kapısı, penceresi kapalı bir odadaki çaydanlıklara bakmaya gittim. Bir de ne göreyim:
Akümülatörün içindeki sürgünler 30 cm dolaylarında, yemyeşil, dimdik, çaydanlığın hiçbir kenarına tutunmadan, fışkırmıştı.
Normal çaydanlığın içindekiler ise 18 cm dolaylarındaydılar. Renkleri sapsarı, çürümek üzereydiler. Çaydanlığın kenarlarına zar zor tutunuyorlardı.
Akümülatörün ve çaydanlığın içinde nemli pamuk ve tohumlardan başka hiçbirşey yoktu.
Şimdi fotoğrafı yollayacağım.
Konu Serdar tarafından (07-05-2009 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
|