EnvyMe´isimli üyeden Alıntı
Sayın Özne,
Ben diyorum ki, evet ikisinde de ölüm vardır. Sonuçta olan odur. Ama bakın sizde öldürüş şekli diyorsunuz. Sayın milomanara da bunu söylüyorsa, inandığı evrim sayın milomanara'ya ne söylüyorda bunun Allah tarafından yapılmışsa sadistlik olduğunu söyleyebilirsin ama Allah yok, evrime göre bu böyledir mantıklı açıklaması vardır diyor onu anlamıyorum.
Ya anlamıyorum sizleri cidden.
Tutturmuşsunuz şu canlı, şu canlıya haftalarca şöyle şöyle fantaziler canilikler yapıyor diyorsunuz. Peki ya bilim adamlarının bir hastalığın tedavisi için üzerinde deneyler yaptığı fareler, kobaylar için ne söylüyorsunuz? Bahsettiğinize yapılanlar canilikse eğer ki tekrar söylüyorum ben öyle değerlendirmiyorum bu kobaylara yapılan nedir? Hadi aslanı geçtim, bilimadamları deneyler yapıyorlar, ilaçlar vs. ler enjekte edip karşısına geçip gözlem yapıyorlar. Sizin mantığınıza göre bundan daha büyük CANİLİK olabilir mi? Yanlış biliyorsam birisi lütfen düzeltsin ama bildiğim kadarı ile kanser de bir çeşit canlıdan oluşuyor. Bu kansere yol açan hücreler insanın hücrelerine nasıl fantaziler yapıyorlar peki? Yıllarca insan hücresini yok etmek için çabalıyan kanser hücrelerine karşı çare üretmeye çalışan bilim adamları size göre ne kadar SADİSTTİR sayın milomanara?
Bana göre hiç.
Saygılar
|
Konuyu bilimin kendisine getirmişsiniz ya sizi tebrik ederim

Koyu renkli olan yerleri okuyun cevabı kendiniz vermişsiniz. İnsanoğlunun özünde o ilk mesajda geçen hayvanlardaki sadistlik yoktur. Hayatını sadistlik üzerine devam ettirmezler ve bu sadist yöntemlerle hayatta kalmazlar. Aksine sizin sadistlik midir diye sorduğunuz insan ve hayvan neslinin devam etmesi için yapılan çalışmalardır. Yapılan deney sonrası milyonlarca canlının tedavisi yapılır hayatı kurtarılır. Bilim adamları yani insanların beslenme ve üreme şekli konuda geçen böceklerden farklıdır. Kıyaslama yaparken bazı şeylere dikkat edin