Kullanıcı Adı'nın Öz ve İçeriği;
Saygideger arkadaslar;
Ben bu sanal dunyaya forum olarak girerken; dusuncelerimin yaziya dokuldugunu ifade edebilecek, ayni zamanda; dunya gorusumu ve seylere bakis acimi belirtebilecek bir kullanici adi sectim ve bir kac forum deneyimimde de; hep ayni kullanici adini kullandim. Oyuzden tum yazdigim yazilarin, mutlaka; kullanici adima uygun olmasina dikkat ederim. Avatarim ve imzamda da; zaten bu kullanici adima paraleldir.
Sitedeki arkadaslari merak ediyorum. Kullanici adi, avatar ve imzalarini belirlerken; neleri goz onune aldilar?
Mesajlarini iletirken; bu belirledikleri degerlere uygun davranip davranmadiklarini, kendi kendilerine sorguluyorlar mi? Yoksa; hersey rastgele "Gelin ata binmis, ya kismet" mi?
Bu kosede, kullanici adi, avatar ve imza belirlerken, neleri goz onune aldiklarini paylasirlarsa; memnun olurum.
Gordugum bir noktada; bazi arkadaslarin, kullanici adi veya avatar veya imza degisikligi uyguladiklaridir. Buna neden gerek duyuldugu da, aslinda merakimdir.
Davranisi, kullanici adidir kisinin; lafa bakilmaz;
Rutbe-i Asri gorunur her mesajinda.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
|