Adolf Hitleri Suclamak !!!
herkesce malumdurki hitler (naziler) milyonlarca insanın hayatını üstün ırk sacmalığıyla kararttı. liberalinden sosyalistine hemen herkes hitleri suclar. eyvallah...
ancak burda cok pis bir eksiklik var oda su sorunun cevabı hitleri (nazileri) kimler yarattı ?
hemen kısaca değineceğim ,1.ci dünya savasından yenik cıkan almanya ,fransız ve ingiliz kapitülasyonlarıyla (ırkçılıklarıyla) fena halde sarsıldı. alman halkı maddi manevi acıdan cok zor duruma düştü ingilizlerin ve fransızların sömürge (ırkcı) zihniyetine karsı alman milliyetciliği belirip ,ırkcılığa dönüşerek almanyaya hakim oldu sonrasındada dünyayı cehenneme cevirdi ,ingilizlerin fransızların marifetiyle ortaya cıkan bu hastalık halada günümüz dünyasında terör estiriyor ,işin ilginci en ırkçı olan ülkelerde hala bu ikisidir
şimdi gelelim beni ilgillendiren kısmına ,reelde olsun sanalda olsun beni bilenler bilir hayatım boyunca hiç ırkcı olmadım . taaki hitleri ortaya cıkaran bu sebepleri kesfettiğime kadar !!!
meğersem ırkçıymışımda haberim yokmuş !!! şimdiye kadar kendimi hep tipik bir milliyetci vatansever olarak görüyordum nerden bilebilirdimki milliyetciliğin ırkçılığın ilk evresi olup ,birbirlerini tetikleyip bela olduklarını ?
yeri gelmişken güya bizleri aydınlatmakla yükümlü sözde aydınlarıda gıyabende olsa kınıyorum bu kadar hayat memat meselesi konularda bizleri
"cok aydınlattığınız" için....
|