Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-08-2009, 21:24
OQONUC OQONUC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Standart Kilidi Kıralım

Oki bu ne yav:

Alıntı:
Ayrıca Pante çocuk ne yapsın, doğuştan megolaman; Mutezile garibim bir iki yandan giriş yapayım dedi ama, eskiden darbe aldığı için o heyecan kalmamış. Senden yumurta alanda kabahat

Heyecanımız fazlasıyla var da, iş güçten bu kadar gelebiliyorum; dahil olabiliyorum.

Bana darbe eden falan yok. Yanlış anlamalara yol açılmasın yani.
..........
Sevgili Mutezile;
Siteye çok seyrek girdiğim için mesajını göremişim. Özür dilerim. Cevap yazacaktım ama Kilitlemişler. Buradan iki satır yazayım da nasılsa evde kalmış işsiz güçsüzlerden birisi gereğini memnuniyetle yapar
Neyse;
Sevgili dostum, sizi daha aktif ve daha sorgulayıcı ve bizleri araştırmaya sevk edecek yeni konuları gündeme getiren yazılarınızla bekliyorum.
İlk parti organilk yumurtalar ile zihin açılmıştı. Bir iki giriş yaptınız; sonra hormonlu şehir yumurtasına dönünce zihin kapandı pek tabii.
Yeni siparişlerinizle birlikte yeni konuların da hızlıca döküleceğinden emin olmalısınız. Hasretle siparişlerinizi özel top tenekleri ile beklerim
Not: Pante lafım size de geçerli. Ruhu kimyasal tepkimelerde kabul eden birisi olarak sizlerin organik yumurta konusunda biz müslümanlardan çok daha talepkar olmanzı gerekir ayrıca.
Fiyatlar kriz dolayısıyla aynen devam ediyor. Kargo parasını ödeyene yumurta bedava. Maksat Kimyasal tepkime olsun
Selamlar.

Önerilen Siteler