"Kuran' da Mucize Yoktur" diye ANA BAŞLIK OLAMAZ.
Bu siteye üye olduğumda burdaki ortamım demokratik ve özgür bir ortam olduğu, fikirlerin özgürce tartışabildiği türden bir "hoşgeldiniz" mesaj aldım.
Bir müddet konuları okuyunca forumdaki ANA KONU arasında şöyle bir kesin yargı içeren bir başlık farkettim "Kuran' da Mucize Yoktur".
Bu cümle kesin yargı içeren bir ifadedir.
Burdaki "özgür" tartışma ortamında daha konu özgürce tartışılmadan kesin ifade içeren bir cümle ile ANA KONU başlığı açılamaz.
Böyle bir konu tartışılmadan irdelenmeden forum ahlakına aykırı karar verilen padişah fermanı şeklinde verilmiş bir karar gibi insanlara sunulamaz.
Alt konu olarak isteyen istediği konuyu açabilir, Alt Konu olarak "Kuran'da Mucize Yoktur" şeklinde üyeler konu açabilir ama Forumda böyle bir ANA KONU açılması forumun art niyetli olduğunu gösterir.
Konu ile ilgili bu sabah iletişim kısmında ilgili kişiye mesaj gönderdim hiçbir cevap alamadım.
"Kuran' da Mucize Yoktur" Ana Konusunun değiştirilmesi ve Ana Konuya uygun olacak şekilde tartışma ortamını ifade edecek bir cümle kullanılmasını talep ediyorum. Aksi taktirde "Ateizmin Kesinliği Yoktur" diye de bir ANA KONU açılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla
Konu zocor tarafından (10-08-2009 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
|