Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26-08-2009, 10:03
ozgur_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_ ozgur_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Taraf bir skandalı daha ortaya çıkarttı.

Taraf'tan ortalığı karıştıracak iddia

Askeri taburda el bombası patlamış 4 asker şehit olmuştu. İşte bu olayla ilgili Taraf'ın haberi çok konuşulacak..

Taraf'tan yine ortalığı karıştıracak bomba bir iddia daha.. Gazete tim komutanın bombanın pimini çekip askere verdiğini yazdı. Gazete iddiasını görgü tanıkları erlere dayandırdı.

Elazığ'da Koçyiğitler Taburu'nda meydana gelen patlamayla ilgili resmi açıklama mevzide bekleyen erin üzerindeki el bombasının kazayla patladığı belirtilmişti.

4 askerin şehit olduğu olayın üzerinden 10 gün geçti. Ancak Taraf gazetesi olayla ilgili herkesi şoke edecek bir haberle kamuoyunun karşısına çıktı.

Mehmet Baransu imzalı habere göre, 4 askerin öldüğü patlamada nöbette uyuyan askere kızan tim komutanı askerin eline pimi çekilmiş bombayı tutuşturmuş..

Taraf "Pimini çekip bombayı verdi" manşetiyle çıktı.. Haberin spotunda ise "Elazığ'da tim komutanı, nöbette uyuyan askere ceza olarak pimini çektiği el bombasını tutmasını emretti. Bomba patladı, dört şehit" ifadeleri yer aldı..

Haberin devamı ise aynen şöyle:
Komutan pimi geri vermedi
Elinde pimi çekilmiş el bombası bulunan er Öztürk, Teğmen Tümer'in bulunduğu mevziye giderek "25 yaşına geldim 75 gün askerliğim kaldı. Beni öldüreceksiniz" dedi ve pimi kendisinden istedi.
Ama komutan Tümer, "nöbet yerine git, ben gelip takacağım zamanı biliyorum" karşılııını verdi. Bunun üzerine Öztürk,çevredeki diğer mevzilere pim aramaya arkadaşlarından yardım istemeye gitti. İkinci kez komutanının yanına gelidğinde yine aynı cevapla karşılaştı

Tekrar mevziler arasında dolaşmaya başladı. Olayın üzerinden çok geçmeden de arkadaşları Mesut Bulut, İbrahim Yaman ve Ali Osman Altın'ın bulunduğu mevziye geldi. Bu sırada Öztürk'ün elleri terlediği için bomba büyük bir gürültüyle patladı. Öztürk ve üç arkadaşı olay yerinde yaşamını kaybetti

Önerilen Siteler