Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 30-08-2009, 16:02
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart çocuk hizmetçiler

arkadaşlar daha önce verilmiş mi bilmiyorum ama ben yazayım yinede...

bi yazı okudum geçende ve paylaşmak istedim
yazının orjinalini http://www.mumsema.com/islamda-aile/...il-olacak.html dan bulabilirsiniz

------
Dünya hayatındayken evlenemeden âhiret âlemine göçen iman etmiş erkek ve kadınlar, Cennette evlendirilecek ve orada evlenmemiş kimse kalmayacaktır Fakat, çocuk olarak vefât edenler bu kayıttan âzâdedir Kur’ân-ı Kerim’de geçen “Vildânün muhalledun” tâbirinden anlaşıldığına göre, mü’minlerin bulûğ çağından önce vefât eden çocukları doğrudan Cennete gidecek, lâkin dâimî çocuk olarak kalmak sûretiyle, çocuk sevmek ve okşamak zevkini anne ve babalarına tattıracaklardır Ancak, bulûğ çağından önce ebeveynin teşvikiyle, mecbur olmadığı halde namaz kılan ve oruç tutan çocukları Cenâb-ı Hak büyükler gibi yaratacak ve amellerinin karşılığı bu farkı onlara ihsan edecektir Kâfirlerin ölen çocukları da Cennete gidecek, fakat, hizmetçi olarak istihdam edileceklerdir Akıl dengesi yerinde olmayanlarla hak dinden hâberdar olmayan Fetret Devri insanları da mükellef olmadıkları için Cennete gidecek ve kusurlarından muâheze olunmayacaklardır.
-------------------
evt görüldüğü gibi ayrımcılıkta daha ilerisine gidilemeyecek türden bir şey.Fetret Devri insanları hak dinden haberdar olmadıkları için cennete gidicek ve muâheze olunmayacaklardır ama bırakın hak dini dünyadan bile haberleri olmayan küçük çocuklar( kafir çocukları) milletin hizmetçisi olacaktır.Niye acaba???

Konu lolepet tarafından (30-08-2009 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler