Bir şeyi açıklayamamaktan dolayı bilgiye ulaşamayız. O halde yaşamın ortaya çıkışını açıklayamamaktan da tanrının varlığı bilgisine ulaşamayız.
bu bir dostumun imzasi....ilk cumle dogru hatta mukemmel....ikicisi ise bir o kadar sacma...cunku cumle tanrinin bilinmesi gerektigini soyluyor...
tanrinin varligi bilgisine zaten ulasamazlar insanlar ve zaten bu yuzden INANIRLAR...
tanri varsa da yoksa da akil ile cozulemez...yoksa peygamber gondermez kendi gelirdi....o zamanda tanrinin varligi bilgisine ulasmaya gerek kalmazdi...ateizm de olmazdi....cunku tanri BILINIRDI....ama insanlik tarihine baktigimizda gordugumuz sudur ki tanri bilinmek istemiyor..tanri inanilmak istiyor...yani akli veriyor ama ruhuda veriyor...aklin acziyetini buraya yigin halinde dokmeye gerek yok sanirim ...5 dk dusunsek zaten yiginla kafamizda acziyet hikayeleri olusuyor...en basidinden sunu dusunebiliriz...bilgi icin akla ihtiyacimiz var cunku bilgiyi onda depoluyor onda tartiyor onda isliyoruz....akil her seye sahit...her seyin ispati(gibi)....peki AKLA KIM SAHIT...bana kafatasimin icindeki etten ibaret oldugumu soylemeyin...insaniz bir farkimiz olmali.....o kadar acikli olmamali durum...ben bu akla sahit olana RUH diyorum....
akil bilebileceklerini bilmis inanc konusuna gelince cuvallamis ve topu ruha atmistir.....muslumanlarin dedigi kiyamet dogru ise durum fena

....aura arkadasimin dedigi gibi oyun bitmistir ve insert coin gibi bir imkanda yoktur