Diğer Dinler Hakkında Sorular...
1-Şu an Dünya da bir tane Kuran varken niye 4 tane kabul edilmiş incil vardır?
2-Yahudi bir arkadaşıma sorduğumda Tevrat sadece dinin bir kısmını içeriyor diğer kaynaklar daha önemli dedi. Bizim İslam alimlerimizden Said Nursi nin Risale-i Nur eserinde Kuran ın en mükemmel açıklamaları var. Bunları niye okuyup buradan bir hata göstermiyorsunuz?
3-Namaz haraketleri insan sağlığına yararı ispatlanırken, niye sizin ibadetleriniz bir sağlığı kanıtlanmadı?
4-"Avrupa yükseldi demek ki Hristiyanlık doğru din". Bu cümle yerine Osmanlı Dünyanın en güçlü devletlerinden bir tanesiydi ve Hristiyan ülkelerinden farklı olarak Allah ın ismini duyurmak için fethederdi. Fakat Osmanlı nın sağladığı barış şu an niye yok?
5-Dünya da günde binlerce insan müslüman olurken , sizin o kadar misyonerliğe ağırlık vermenize rağman niye insanlar İslam gibi hristiyanlığa akın etmiyorlar?
Bunlar benim sorularım cevap verilirse memnun olurum.Kesinlikle kötü bir amaç yoktur.
selametle
|