Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-12-2009, 08:56
Edip Yuksel Edip Yuksel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Edip Yuksel - MSN üzeri Mesaj gönder Edip Yuksel isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Arif Tekin'e mesaj

Otuzun üzerinde kitap yazmış, binlerce makale ve mektup ile çeşitli dini, felsefi, politik, bilimsel görüşleri tartışmış bir yazar olarak kuşkusuz yazılı tartışmanın öneminin ve avantajlarının farkındayım.

Ancak sözlü tartışmanın kendine özgü bazı yararları var ki yazılı tartışma ile gerçekleştirilemiyor... Sokrat ile revaç bulan diyalog yoluyla bir ateistle tartışmak istediğimi bildirmiştim forum.ateizm2.org da...

Orada bana Arif Tekin ismi önerildi...

Arif arkadaş dilerse kendisiyle inspeak programı yoluyla bir hafta sonu tartışmak isterim. Dehri adında birisinin açtığı Academia adlı bir oda varmış... Orada buluşabiliriz. Ben Arizona'da yaşıyorum. Zamanı ikimize de uygun gelecek bir biçimde ayarlamalıyız.

Veya bir televizyon programı ile irtibata geçer ve birkaç ay sonra yüzyüze tartışmayı da deneriz.

Bunu bir meydan okumadan ziyade dini konuları sansürsüzce konuşup tartışmamızın herkese yararı olacağına inandığım içindir... Gerçi bu tür tartışmalar ilk başta bazılarını rahatsız eder ama zaman içinde farklı görüşlere karşı toplumun toleransını arttırır ve barışçı bir ortamın gelişmesine yardım eder.

Lütfen bu mesajı Arif Tekin'e iletiniz.

Selam,
Edip Yuksel

Önerilen Siteler