Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 27-05-2006, 12:57
Üye Değil

Standart İSLAM HOŞGÖRÜSÜZDÜ...İSLAM MİZAHI YASAKLARDI

Buraya 3 bölüm halinde hadislerin nasıl inmiş olabileceğini yazdım (yazarken çok da eğlendim). Bu da benim teorimdi. Aksi ispatlanana kadar da geçerli olmalıydı. Kimisi tehdit etti, kimisi Aziz Nesin lezzeti buldu, kimisi seviyeye davet etti. Yazdıklarımızın içinde küfür yoktu, yaşayan hiçbir insana hakaret yoktu. Lakin her zaman söylediğimizde haklı çıktık.

İSLAM HOŞGÖRÜSÜZDÜ. İSLAM MİZAHI YASAKLARDI. İslam genelde insana her türlü eğlenceyi yasaklayan YASAKÇI BİR İNANÇ SİSTEMİYDİ. Hoşgörüden anladıkları kendilerininkinden evvel ilan edilmiş dinleri kabullenmek, *ama kendilerinden sonra din olamayacağını savunmaktı.

Uzatmayalım. ‘Burası dinsiz bir sitedir, ihtimal ki bencileyin zındiqiyn çayı kahveyi buralarda içer’ deyip önce okumaya sonra yazmaya başladığımız sitenin, memleketin genelinden soyutlanamayacağını düşünememişiz. Turan Dursun’un adını taşıyan bir sitenin turbanlı/imam hatipli işgali altında olabileceğini hesaplayamamışız.

Buyurun efendi efendi tartışın şimdi hadisleri ayetleri. Erkek erkeğe, sakin sakin fıkralar anlatın birbirinize. Dinsizlerin gerçekten de birşeye inanmadan yaşayabileceklerini idrak edemeden kendi tarikatınızın, mezhebinizin propagandasını yapın onlara. *Belki taraftar toplarsınız.

Üyeliğimi siliyorum. Mesajlarımın tamamını silmeyi düşünüp sondan başladım, çok vakit alacak. Onları silmekle harcayacağım zamanda daha neler yazarım ben. Site yönetiminden ricam Kıymet Nadir Bindebir tarafından yazılmış bütün entrylerin silinmesi.

Önerilen Siteler