islamcılar acaba ne istediklerinin farkındalarmı
buradaki inançlı arkadaşlarımız acaba ne istediklerinin farkındalarmı.
ülkemizi kurana göre yönetmeyi gerçekten istermisiniz. yani hırsızlık edenin elini kesmeyi.
size inanmayan müşrikleri öldürmeyi. ve herşeye gücünün yettiğini söyleyip sonrada allah yolunda savaşmanızı isteyen bir kitap yaşamayı istermisiniz..
durumu iyi olanların, dört tane eş almasına razımısınız düşünsenize kız kardeşiniz evlenecek ve enişteniz daha 3 adet bayan alma hakkı olacak.. aynı zamanda kızınızda aynı şeyleri yaşadığını düşünün.
bunları miğdeniz kaldıracakmı. gerçekten kuranla ülkemizin daha ileriye gideceğine inanıyormusunuz..
bayanları ikinci sınıf insan gibi gören bir zihniyetle, ileriye gidileceğine gerçektende inanıyormusunuz....
bir üniversite öğrencisinin günde 5 kere namaz kılarken hep aynı şeyleri tekrarlarken derslerine ve eğitimine nekadar önem vereceğini sanıyorsunuz.
ayrıca bu dünyanın değil öteki dünyanın önemli olduğu aşılanan, bir milletin bir öğrencinin,
neye ne kadar önem vereceği ortadadır.
size insan değil bir köle bir kul olduğunuzu ve bu hayata ona ibadet için geldiğinizi söyleyen bir bir kitapla varacağınız yeri hiç düşündünüzmü... köleliği kaldırın değilde kölelerinize iyi davranın diyen bir kitap evrensel olabilirmi. yol gösterici olabilirmi...
yıllardan beri bunlarla eğitilen ülkelerin durumunu gözlerimizle görüyoruz. eğer petrolleri olmasa çoktan bu çağda yok olacaklardı... unutmayınki o petrol satan ülkelere petrolün ne olduğunuda yine çalışan ve aklını kullanan insanlar öğrettiler. inançlılar değil...
allaha inanan birisinin zaten bir şeyler bulmasına yapmasına da gerek yoktur. unutmayın sizler hep bu dünyanın bir önemi yok, asıl öbür dünya önemlidir dersiniz....
gerçektende dua ederek allahtan isteyerek bir şeylerin olacağına inanıyormusunuz. eğer hem isteyip hemde biz yapacaksak duaya ne gerek var.
cehennem le tehditlerle bana yağ çekmezseniz ben ne yaparsam beyenmezseniz hepinizi yakarım diyen bir kitapla, bu çağda nereye gideceğinizi sanıyorsunuz.
iki tatkı söze bakarak 100 lerce saçmalığıda güzel görmenizi isteyen bir kitapla gerçekten dünyanın kurtulacağına inanıyormusunuz...
yarısı firahunu nasıl yok ettiğini, yarısı muhammedin uçkurunu anlatan bir kitapla, herşeye gücü yeten ama insanları inandırmak için yeminler eden, kızan, sinirlenen, kaprisli, tuzaklar kuran, sorular soran, bir allahla ve görmeden bilmeden inananlar, daha harılıdır diyen bir kitapla ileriye gideceğimize gerçekten inanıyormusunuz..
birde bazı inançlı arkadaşlarımız hiç düşünmeden bu ayetlere karşı başka ayetler göztermeleri bana çok komik geliyor. çünki bu ayetlere karşı ayet getirmek, zeten biz ateisrlerin iddasını, yani kuranın çelişkili olduğu iddasını doğrulamak demek değilmidir...
ülkemizi hadislerle yönetelimmi diye sormuyorum..
neyseki hadislerin yalan saçma olduğunu artık çoğu müslümanlarda anladılar biraz geç olsada.
|