Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-08-2010, 23:26
Thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Thunder Thunder isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ebu Cehil ve Tuvalet. Ne alaka mı? Okuyun Lütfen.

Sayın forumdaşlar,

Bugün akşam yaşadığım bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum.

İşten geldikten sonra biraz TV keyfi yapmak suretiyle kanepemde otururken kanalları hızla geçiyorum.

İslam aleminin son halife adayı Fatih Sultan Recep'in müstakbel damadının CEO'su olduğu, kredisi devlet bankaları tarafından bir gecede sağlanıveren, iktidar yandaşı Çalık Holding'e satılan ATV'de, Mekke ile ilgili bir haber görünce durdum.

Haberde, Mekke'de bir ATV spikeri, şurası şöyle burası böyle diye anlatır dururken kamera, birden büyükçe bir binayı objektifine aldı.

Spiker birden heyecanlandı. İçimden ''Ne oluyor lan ?'' demeye kalmadan, gerçeği öğrendim. Olaylar şu şekilde gerçekleşti;

Muhammed'in doğduğu evi kamera gösterdikten sonra muhabir;

''Bu arkamda gördüğünüz büyük bina da bir ev. Ama kimin evi? Peygamber efendimiz SAV'ın, müslümanlarıın azılı düşmanı Ebu Cehil'in evi. Ancak burası günümüzde bir ev değil, bir tuvalet olarak kullanılıyor. Araplar buraya gelip tuvaletlerini yapıyorlar.''

Muhabir ifadeleri kullanırken zevkten dört köşe olmuştu inanın.

Muhabir daha sonra tuvaletten içeri girdi. Koridorda, birbiri ardına sıralanmış tuvaletlerden birkaç Arap girip çıkarken konuşmaya devam etti.

''Biz de bu tuvaleti bir ziyaret edelim dedik. Bildiğiniz gibi ziyaretin büyüğü küçüğü olmaz. (güya büyük abdest küçük abdestten bağlantı kurarak espri yapıyor kurnaz muhabir) Peki, bilin bakalım burada tuvalete girmenin ücreti ne kadar? Evet, burada tuvalete girmek için hiç para ödenmiyor. Yani bedava.''

Muhabir yine Ebu Cehil'in evinin tuvalet olarak kullanılmasını, zevkten dört köşe olmuş şekilde sırıtarak anlatmasıyla haber son buluyor.

Muhabirin bu küstahlığını bir tarafa bırakalım, bu dandik görüntülerin bir haber niteliği taşımadığı aşikar.

Ancak dandik de olsa bu haberi izledikten sonra dinlerine hiçbir şekilde toz kondurmayan ve en küçük bir eleştiriye tahammülü olmayan ümmet-i müslim'in, Ebu Cehil'in de evi olsa orayı bir tuvalet yaptırıp, üzerine işemek ve s*çmak suretiyle kendilerini tatmin etmeye çalışarak ne kadar aciz duruma düştüklerini gördüm.

Bilmiyorum. Acınası bir durum gibi geldi bana.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

... ve insan Tanrı'yı yarattı ...

Önerilen Siteler