Geri Dön Sevgili Sabo
Sevgili Sabo,
Bence siteden ayrılmakla yanlış yaptın. Bu senin suçlamaları kabul etmen demektir. Bir kaç kişinin çıkıp da öyle demesini ciddiye almanı da anlamış değilim. Önemli olan bu sitedeki çoğunluğun görüşleridir. Bir de şunu anlamadım. Sen bu sitede kesinlikle bize her hangi bir rahatsızlık vermiş değilsin. Arkadaşım sen bu sitede bir hata yapmadın. Özgürce düşüncelerini belirttin. Elbette bundan rahatsız olanlar olacaktır. Olay bundan ibarettir.Kendini niye suçlu görüyorsun. Senden önce de böyle suçlamalar gelmişti. Ama kimse ayrılmadı. Hani başlığında mektuplaşmıştık. Bu ülkenin senin ve benim gibi düşünen insanlara ihtiyacı olduğunu belirtmiştim. Gel arkadaşım. Sitemizin senin gibi düşünen namuslu dürüst insanlara ihtiyacı var. İnançlı olman hiç önemli değil. Biz bu ülkede namuslu ve dürüst insanlarında olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Bu onurlu mücadelemizde senin de olman bizlere güç katacaktır. Sitemizin temel çizgisi ilk önce insan olmaktır. Düşüncesi ne olursa olsun. Senin düşüncelerin bizler için o kadar önemli değildi. Biz seni insan olarak tanıdık. İlkokul mezunu bir kişinin o mükemmel duygu ve düşünceleri bizi derinden etkilemişti. O duygu ve düşüncelerinden bizi mahrum bırakma sevgili sabo.Kaldığın yerden devam et arkadaşım. Bekliyorum...Sevgilerimle...
|