Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-09-2010, 19:23
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Referandum Sonuclari

Saygideger arkadaslar;

Referandumdan, toplumumuz ve onun farkli haklari adina, iki sonuc ortaya cikmistir.

Bu sonuclardan birincisi, Evet sonucunun % 60 lara varan orani ile, evetcilerin HAYALLERINI gerceklestirebilecek bir sonuc;

Ikincisi de, hayir sonucunun %40 larda kalmasi, hayircilarin KORKULARININ gerceklesebilecegi sonucunu dogurmustur.

Bunun da anlami; Turkiye toplumunun ve farkli halklarinin, birbirine HAYAL ve KORKU olarak kutuplastiklarini ve bu kutuplasmanin, ulke toplumunu biz/oteki olarak neredeyse ORTADAN IKIYE BOLDUGUNU ortaya koymustur.

Sonuc mu?, sonuc; yonetim ve yonlendirimin istedigi olmus, ulke tam da ortasindan biribirinden uzaklastirilacak bir sekilde ikiye bolunmustur.

Bu durum ulkenin gelecegi acisindan da, artik bir birlik ve butunlugun ve de beraberligin bugune kadar sorun olan hic bir konuda saglanamayacaginin da bir gostergesidir.

Ulkenin bu birlik ve butunlugunu bolmek icin calisanlar, bu amellerini yerine getirmistir.

Ulkenin gelecegini, biz/oteki kutuplasmasinin hayal ve korkularinin neler oldugunu da sizlerin yorum, gorus ve dusuncelerinize birakiyorum. Tabi bu durumda kazanan ve kaybedenin kim ve ne oldugunun yorumunu da.

Aslinda kazanan tek bir sey vardir, o da emperyalist zihniyet ve onun soros ideolojisi ve amerikan idealizminin, BOP projesi temelinde istendigi gibi gidiyor olmasidir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti

Önerilen Siteler