Buraya Bakın
Burdan Kur-an''ı Kerim''i eleştiren, O''nun değiştirildiğini iddaa eden, O''nun Allah (c.c)''ın kelamı olmadığını iddia edenlere sesleniyorum: Eğer çok değil birbirinden farklı sadece iki tane Kur-an''ı Kerim bulabilirseniz çıkın televizyona herkese söyleyin de herkes bilsin. Nerden uyduruyorsunuz bunu bilemiyorum. Bakın çok eski, yüzlerce yıl öncesinde el yazısıyla yazılmış bir Kur-an''ı Kerim''le daha dün baskıdan çıkmış bir Kur-an''ı Kerim''i karşılaştırın bir harfinin bile değişmediğini görürsünüz. birileri sizi kandırıyor sizde hiç bakmadan inanıyorsunuz. ben baktım, gördüm diyenler ya hiç bakmamışlar ya da bilerek yalan söylüyor, insanların kafasını karıştırıyorlar. Evet, sayısız kereler değiştirilmeye çalışılmış fakat bir harfinin bile yerine başka harf koyamamışlardır çünkü Kur-an''ı Kerim''de öylesine muhteşem bir anlam ve şekil bütünlüğü vardır ki bu yaptıkları hemen anlaşılır. Eğer çok biliyorsanız buyrun Kur-an''ı Kerim''in bir benzerini de siz yazın. Bu iş kapalı kapılar ardında bir grup gerizekalının oturup tamamen uydurma tefsirler yapmasına benzemez. düşünün ve şeytanın peşinden gitmeyin!!!
KAF?RLER ?Ç?N YA?ASIN CEHENNEM !!!
|