Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-11-2010, 20:16
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

vARtOL amcam meraba-*savol.Amcam neyi annamadıını annamadım...
bibakşa sorumum var. boranın temel direnklerinden biri-*benimiçüm çooookkkk deerli PAnte abim nerde.odamı küstü.o neden yok.kim bunnara bukkadan küstüütütürüyo.bide PanTedar abimin genni özel bilokunada giremedim.nassı giriniyo.üye ol filece *diyo.yaw bi sitteye girmek içim*-üyemi olunurmuş.nesaçma şem,iş bu sitte.yoksama bemmi beceremedim..
öSKür amcaaaAAAAAaaaaaam sen vlalama çokcis bi adamsın yaw senin dinibilgin yeminnen çok fasla.abim yosam seneskidene imamamıdın.imamıdında sona sene kim bozdu.*dinsis imamsız -aLLasısı-kipatsıs oldun canım amcam.... annnadıııım kadarıynana ..

"en merak edilmesi konuda şu islam kelamcıları, veyahut savunucuları ''allahın ilmi ''dışında bir yaprak kımıldamaz ve yere düşmez. hal böyle ise bu sonsuz
zamaniçinde kendiliğinden allah hangi güçle oluştu ve bu kadar hayalleri zorlayan güce erişti.
peki o zaman allah kaç yaşında??? "

ulen amcam yanı *-senin meselama saç telin*- ---senin kim olduuna ve kaçyaşında olduuuna bilebilirmi*-söle bilirmi..*? Bis nerden bilces o konulara.ona ilin bilir *-ne bilin bilir.yaw yaş*-başvedeme taşissan içümdür. SEN yaratıldıktan sona varsın.zaman var*ev var-daş var-daa var ova var.zaman var. sen yoksan sene göre zaman yok.. emmecik saman hep var.neden dersen-saman matte ya..matte hep vardın.size göre.sen bene samanın yaşına söle..ele ilinde sölendii kimin *-işte kayınat 13.5-15 millar millon sene ömce oldu filece .. bunnar tayyare minare itdaalar abim. matdenin eveli-* bikbokun önünde ne vardın.kim biliyo.sadeceme Alla biliyo.
sen ben bilmeyis.amamsen ben pırof olsamda *-sen taa iyi bilirsin valllama yeminnen sen eskiden hocadın.. sonama *-kafa parlatmak iyi gelinces sen imamlıa baraktın(mı) amcam benim.senin ilmin geniş.gel yan dukkanı sene dutalım.borda accık üfürük*tüpürük. acık çörek otu -acık börek otu..ikimis elele verdikmi senin adına guvatlı hocaya çıkattırırıs. köşe olurus abim. bende bu kocca gün-ateşin karşısında terlemem abim.sende günnüs müşteriynenkafa yaparsın..aşkamada tetktek kafayıparlatırsın. demi abim. şinik sene sonbi soru..
daşın yaşı
kaç* taş ne zaman aklına başına aldı..nezaman ilimirfan*zaabı oldu. tiplomaya nezaman aldı*-Tiplomya vARtOL amcam tastik vedimi. bu mttnin sonu olcekmi.sonu olcekse acımı olcek*-datlımı olcek.
üstüne sosmu dökülcek.yosam ölütorpamı koncek.kocekse kim kocek*-?
abowww

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'

Önerilen Siteler