Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 31-07-2006, 21:07
subzero subzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Darwin ve Türkler

Nereye açacağımı bilemedim. Darwin'in Türklerle ilgili görüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Beni kötü hissettiriyor.

“Avrupalı Irklar olarak bilinen medeni ırklar, yaşam mücadelesinde Türk barbarlığına karşı galip gelmişlerdir. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, bu tür aşağı ırkların çoğunun medenileşmiş yüksek ırklar tarafından yokedileceğini görüyorum. Francis Darwin, The Life and Letters of Charles Darwin, cilt 1. ss. 285-86 )

Arkadaşlar bu bir Harun Yahya saptırması mı diye internete baktım

Remember what risk the nations of Europe ran, not so many centuries ago of being overwhelmed by the Turks, and how ridiculous such an idea now is! The more civilised so-called Caucasian races have beaten the Turkish hollow in the struggle for existence.Looking to the world at no very distant date, what an endless number of the lower races will have been eliminated by the higher civilized races throughout the world.

http://pages.britishlibrary.net/char...tters1_08.html

Yani aynen gerçek.

Ben Darwin'e kızıyorum yani bu söylediklerinden ötürü. Darwin'in "aşağı ırk" bahsinden dolayı nasıl bir ırkçı olduğunu gördüm. Ve güvenim sarsıldı.

Önerilen Siteler