Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

 
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
  #1  
Alt 02-08-2006, 20:25
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 11 Jul 2006
Mesajlar: 222
Standart İslam en güzel dindir o kadar!!!

Evet İslam en güzel dindir ve Muhammedde en süper peygamberdir. Bazı arkadaşlar sahih hadisler ve ayetlere dayanarak İslamı ya da Muhammedi eleştiriyorlar. Peki bu yaptıkları ayıp değilmi?

Evet belki Muhammed evlatlığının karısından hoşlanıp elinden almış, 9 yaşında bir kızla cinsel ilşkiye girmiş, cihad ettiği düşmanlarının erkeklerini öldürtüp kadınlarına tecavüz ettirmiş, Kurana kendini hibe etmek isteyen bütün kadınlar gelsin; hepiniz bana helalsiniz diye ayet koymuş, olabilir.

Ancak bütün bu yaptıkları Muhammedi eleştirmenizi gerektirmez. Çünkü Muhammed ganimetten aldığı hisselere ve on küsur defa evlenip, onlarcada cariye sahibi olmasına rağmen çok fakir bir insandı. Bütün gün aç gezerdi, yemek diye sirke suyu içerdi. Yaptığı evliliklerinde cinsellikle hiç bir alakası yoktu.

Ayrıca bundan sonra lütfen sahabenin Muhammed diye seslendiği adama Hz. Muhammed deyin. Hatta bütün Müslümanlara Hz. deyin. Böylesi daha uygundur.






Not: Bu başlığı tebliğci arkadaşlara yardımcı olabilmek için açtım. Genelde çok uzun yazdıkları için açtıkları başlıkları okumak zor oluyordu, ben onların adına kısalttım ve hafiften mizahi öğelerle süsledim. Yaşasın tebliğci arkadaşlar ve çeteleri. *

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alıntı ile Cevapla
 

Önerilen Siteler


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:39 .