Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 18-01-2011, 19:09
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Görüntüler Elimizde ! (beni tanıdılar sen kaç)

İstanbul Valimiz demiş ki:
'Başbakan'ı protesto edenlerin görüntü kayıtları elimizde'

A.A 18 Ocak 2011

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk Telekom Arena'nın açılışında protesto eyleminde bulunan kişilere ilişkin görüntü kayıtlarının ellerinde olduğunu belirterek, yapılacak tespitler için bunlar üzerinde çalışıldığını söyledi.

VALi MUTLU'DAN ARENA AÇIKLAMASI / WEB TV

Vali Mutlu, "39 ülke 39 ilçe" tanıtım ve paylaşım projesinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen final programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Mutlu, "Türk Telekom Arena'da protesto eyleminde bulunanlar hakkında çalışma başladı mı?" sorusu üzerine, "Protesto eyleminde bulunan kişilere ilişkin görüntü kayıtları elimizde. Yapılacak tespitler için bunlar üzerinde çalışılıyor. Bu tür etkinliklerde, sportif müsabakalarda kayıtlar var. Bunları değerlendireceğiz. Dolasıyla böyle görkemli bir açılış töreninde fevkalade üzücü bir tablonun doğmasına vesile olanlarla ilgili neler yapılabilirse tespit çalışmalarından sonra bunlar değerlendirilecektir" dedi.

Mutlu, Hizbullah terör örgütünün sözde askeri kanat sorumlusu olan Hacı İnan'ın gözaltına alınmasıyla ilgili soru üzerine de "Emniyetimiz İstanbul'daki ilgilileri zaten kontrol altında tutuyordu. Bunlarla ilgili gelişmelere göre de alınması gerekli yeni tedbirler varsa, bu tedbirleri de almayı planlamıştır. Bu çerçevede değerlendirmek lazım" dedi.

Vali Mutlu, bu kişilerin haftada bir gün imza atması gerektiğini ve ilk imzalarını attıklarını belirterek, "Ancak farklı değerlendirmeler çerçevesinde hareket etmek icap etmiştir, bu çerçevede bir planlama yapılmıştır" diye konuştu.
Önce ekşi sözlükte gördüm. Herhalde yine AKP karşıtı üfürmelerdendir diye kuşkulandım; doğruymuş.

Anlı şanlı valimiz ileri demokrasimizde olmaması gereken devletlu büyüğümüz, medar-ı iftiharımız, velinimetimiz başbakanımız hazretlerini protesto eyleminde bulunan binlerce kişinin video kayıtlarının elinde olduğunu beyan etmiş.

Fakat-heyhat- yasal olarak ne yapabileceklerine karar verememişler ki "Dolasıyla böyle görkemli bir açılış töreninde fevkalade üzücü bir tablonun doğmasına vesile olanlarla ilgili neler yapılabilirse" onları değerlendireceklermiş.

Sözün bittiği yerdeyiz. İleri demokraside, yetmez ama evet durağında bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.. Hayırlara vesile olur inşallah....

İnsani olan her şey kabûlüm.

Önerilen Siteler