Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Fizik

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-02-2011, 04:15
zocor zocor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Zocor'un big bang kuramıyla yaratılışı ilişkilendirmesi

no_panik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok sihirli bir sözcük şu sorgulama. ben sorguladım, ben mantığı mı kullandım, ben amuda kalktım ateist oldum. iyi de bana göre bende sorguluyorum, bende mantığı mı kullanıyorum ara ara bende amuda kalkıyorum ama ateist olamıyorum yada olmam mı gerekiyor onuda anlayabilmiş değilim. aslında soru basit eğer sizin ki sorgulamaysa benim ki ne, veyahut benim ki sorgulamaysa sizin ki ne. yada en önemlisi sorgulayan her insanın aynı sonuca ulaşması mı gerek. biraz da şu sorgulama işini sorgulayın. bir sahiplendiniz bu kelimeyi yanına yaklaşamıyoruz artık.
Bende sorguluyorum sorguluyorum daha önce materyalizm söylemi yani evrenin her zaman var olduğu söylemi yıkılıp çöpte yerini aldığını görüyorum, sorgulamaya devam ediyorum karşıma bigbang çıkıyor inceliyorum "hiçlik" patlamış YOKTAN varoluş oluşmuş duvara tosluyorum ateist olamıyorum.

Bilim bilim diyorlar yine sorguluyorum sorguluyorum karşıma YOKTAN hiçlikten oluşmuş fizik kuralları karşıma çıkıyor yine duvara tosluyorum yine ateist olamıyorum.

Evrim evrim diyorlar araştırıyorum sorguluyorum canlılar beslenemediklerinde hayatta kalmak için türden türe geçerken evimleşmek zorunda iseler 100 milyon sene bu canlılar mevcut hallerindeyken nasıl aç kalabiliyorlar da türlerini devam ettirip üzerine de evrimleşebiliyorlar diyorum yine duvara tosluyorum yine ateist olamıyorum.
Eğer evrim gerçekse neden dünyanın herhangi bir yerinde ilkel bir hayat başlamıyor diyorum sorguluyorum sorguluyorum yine cevap alamayıp duvara tosluyorum sonuş yine hüsran..!

Biz daha detaylı sorguluyoruz o yüzden ateist olamıyoruz hocam hata bizde !

Önerilen Siteler