allah tuzak kurar mi ?
Gecenlerde *elime bir kitap gecti, <Bir karsilastirma Kuran ve incil> , Tevrat ve incilin sacmaliklarini kuran ile ispatlamaya calisan bir kitap.
* Bu karsilastirmalarin birinde soyle yaziyor
Allah kullarini aldatir mi?
Tevrat : "Ya rab, beni kandirdin,ben de kandim,benden kuvetlisin ve beni yendin"
* * * * * * * (Yeramya 20,7)
* * * * *
* * * * * * *"Ve dedim,<Ah ,ya rab yehova! Size selamet olacak diyerek,gercek bu kavmi ve
* * * * * * * *Yerusalim'i cok aldattin"
* * * * * * *(Yeremya 4,10)
Kuran : * "Allah 'tan daha dogru sozlu kim olabilir"
* * * * * * *(Nisa 87)
* * Bu sekilde yazar kuranin allahinin *kullarini aldatmayan dogru sozlu olarak gosteriyor
*Ama benim aklima ise baska ayetler geliyor .Mesela:
* *3.54. (Yahudiler) tuzak kurdular; Allah da onların tuzaklarını bozdu.
* * * * * * Allah, tuzak kuranların hayırlısıdır.
Sure : Al-i İmrân Sûresi
* 8.30. Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) * * * *
* * * * * çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da
* * * * *(onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir.
Sure : Enfâl Sûresi
* 10.21. Kendilerine dokunan (kıtlık ve hastalık gibi) bir sıkıntıdan sonra insanlara bir rahmet
* * * * (esenlik) tattırdığımız zaman, bir de bakarsın ki âyetlerimiz hakkında onların bir tuzağı
* * * * vardır. De ki: Allah'ın tuzağı daha süratlidir. Şüphesiz elçilerimiz kurduğunuz *
* * * * tuzakları * * * yazıyorlar.
Sure : Yunus Sûresi
* *Daha bunun gibi bir cok ayet allahin tuzak kurarak kullarini aldattigini gosteriyor. Nedense islamcilar kurandan ancak islerine gelen ayetleri cimbizla secerek aliyorlar !))
|