Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14-08-2006, 20:56
goodmen goodmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart olmayan allaha sorular ..

sellam arkadaşlar yeni üye oldum sitenize biraz konulara göz attım ve bazı yazılara gülesim geldi kendimden dolayı .

bir duvar yaptım ve karşısına geçtim :
*bu *duvara karşı konuştuğum zamanlar oldu bütün hırsımı ona anlattım ve ona içimi döktüm boşalttım yüzlerce soru sordum ama birtürlü cevap gelmedi duvardan !

ona isyan ettim ve hırsımdan tekmeledim !

sonra kendime bir soru sordum bu duvarı yapan benim kendi sine bile faydası dokunmayan bu duvara ben hırsımı derdimi döktüm sonuç ?

o duvarı yıktım baktım sonra duvar denen birşey yok !

güldüm kendi kendime hem olan birşey idi şimdik yok ozamanda derdime çare olamadı şimdide !

bazı arkadaşlar da allahı inkar edişini ve ona inanmadıklarını gördüm yazılarından ve hatta inanmadıkları allaha sorular sorduklarını gördüm .

sonra sordukları sorulara da cevap versene ey allah diye sitem ettiklerini gördüm .

inanmadığınız bir allaha olmadığını kesin gözüyle inandığınız bir yaratıcıya hangi akılla soru sorup cevap beklediğini anlamış değilim .

olmayan birine soru sorup cevap istemek isyan etmek veya isyanını dile getirmeye çalışmak nedir ?

ben anlam veremedim buna . herkezin görüşüne saygılıyım dileyen dilediğine inansın ama bazende böyle yazılar görünce acaba ben mi yanlış düşünüyorum *diye kendi kendime soru soruyorum .

Önerilen Siteler