olmayan allaha sorular ..
sellam arkadaşlar yeni üye oldum sitenize biraz konulara göz attım ve bazı yazılara gülesim geldi kendimden dolayı .
bir duvar yaptım ve karşısına geçtim :
*bu *duvara karşı konuştuğum zamanlar oldu bütün hırsımı ona anlattım ve ona içimi döktüm boşalttım yüzlerce soru sordum ama birtürlü cevap gelmedi duvardan !
ona isyan ettim ve hırsımdan tekmeledim !
sonra kendime bir soru sordum bu duvarı yapan benim kendi sine bile faydası dokunmayan bu duvara ben hırsımı derdimi döktüm sonuç ?
o duvarı yıktım baktım sonra duvar denen birşey yok !
güldüm kendi kendime hem olan birşey idi şimdik yok ozamanda derdime çare olamadı şimdide !
bazı arkadaşlar da allahı inkar edişini ve ona inanmadıklarını gördüm yazılarından ve hatta inanmadıkları allaha sorular sorduklarını gördüm .
sonra sordukları sorulara da cevap versene ey allah diye sitem ettiklerini gördüm .
inanmadığınız bir allaha olmadığını kesin gözüyle inandığınız bir yaratıcıya hangi akılla soru sorup cevap beklediğini anlamış değilim .
olmayan birine soru sorup cevap istemek isyan etmek veya isyanını dile getirmeye çalışmak nedir ?
ben anlam veremedim buna . herkezin görüşüne saygılıyım dileyen dilediğine inansın ama bazende böyle yazılar görünce acaba ben mi yanlış düşünüyorum *diye kendi kendime soru soruyorum .
|